طرز تهیه کمپوت سیب در منزل
طرز تهیه کمپوت سیب
سیب ۶ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
آب ۳ لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
سیب ها رو شسته پوست آنها را بکنید ،قاچ کرده و دانه های آن را جدا کنید.در صورتی که خواستید از سیب درسته استفاده کنید فقط پوست سیب رو بکنید
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود
سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید
وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود نوش جان