طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب
طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب تقدیم به همه شما عزیزانی که به فکر سلامتی خودتون و خانوادتون هستین.
سس کچاپ یکی از سس های پرکاربرد و خوشمزه هست که برای انواع ساندویچ و پیتزا میشه از اون استفاده کرد. علاوه بر این میتونید با سس کچاپ سس ترش و شیرین معروف و خوشمزه رو هم درست کنید.
هم روی نون پیتزا میشه ریخت و هم موقع خوردن همراه پیتزا میشه سرو کرد. یا با انواع کتلت و کوکو نوش جان کنید.
با توجه به ذائقتون میتونید تند یا معمولی درست کنید
برای درست کردن سس کچاپ هم از گوجه میشه استفاده کرد و هم از رب گوجه
فیلم درست کردن سس کچاپ با گوجه فرنگی رو در کانال آشپزیمون گذاشتم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
حالا در این مطلب میخوام طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب رو براتون بزارم.
قول میدم اگر این سس رو امتحان کنید دیگه لب به بازاریهاش نمیزنید.
5 دقیقه ای آماده میشه و ماندگاری زیادی هم داره.
مواد لازم
🍅یک لیوان آب
🍅نصف لیوان سرکه سفید یاقرمز
🍅دو قاق غذاخوری شکر
🍅دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
🍅یک قاشق غذاخوری روغن مایع
🍅دو قاشق غذاخوری رب گوجه
🍅نمک، فلفل سیاه یا قرمز، پودر سیر و پیاز و پاپریکا
(این ادویه ها سلیقه ای هستن میتونید طبق ذائقه خودتون کم و زیاد یا حذف کنید)
طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب
🍃آب و نشاسته رو بریزین داخل تابه با همزن دستی هم بزنید تا نشاسته ذرت باز بشه
🍃ادویه، رب گوجه، شکر و سرکه رو اضافه کنید و بازم با همزن دستی هم بزنید تا رب داخل مواد باز بشه
🍃تابه رو روی حرارت بزارین با حرارت ملایم و اجازه بدین به نقطه جوش برسه و شروع کنه به قل زدن
🍃حدود 5-6 دقیقه که با حرارت ملایم جوشید روغن رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارین
🍃بزارین سرد بشه و داخل ظرف بریزین و در یخچال نگهداری کنید
♦️♦️دقت کنید زیاد غلیظ نشه چون سس وقتی سرد بشه غلیظ تر میشه
♦️♦️یک قاشق پودر گوجه هم گر اضاف بشه به مواد خیلی خیلی خوشمزه تر میشه
♦️♦️اگر در ظرف دربسته باشه تا یک ماه هم بدون مشکل قابل استفاده هست
درست کنید و از خوردنش در کنار خانواده لذت ببرین.
برای خرید ادویه های خوشمزه میتونی در پیامرسان ایتا عضو کانال اشپزیمون بشی و با من با ایدی (imagepad@) درتماس باشی