طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و پخت و پز
طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و بدون نیاز به پخت و پز تقدیم به همه شما دوست داران سلامتی🧡
توپک ارده شکلاتی بدون پخت و پز علاوه بر این که یه میان وعده سالم و خوشمزه هست، بمب انرژی هست و سراسر خاصیت
بدون شکر و با شیرینی طبیعی خرما اماده میشه و برای افرادی که رژیم بدون شکر دارن عالیه👌 دیگه خودتون که از فواید خرما اطلاع دارین! مهم تر از همه این که با چند ماده ساده و در کمتر از 15 دقیقه آماده میشه.
راستی برای تغذیه فصل امتحانات بچه ها هم بینهایت عالیه. طرز تهیه توپک شکلاتی با پودر کاکائو بدون شکر هم در سایت هست.
برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم
- یک پیمانه خرما بدون هسته
- نصف پیمانه ارده
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- 3 قاشق غذاخوری کنجد در صورت تمایل برای تزیین
طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت
هسته خرماها رو دربیارین و داخل غذاساز بریزین و کاملا له کنید. اگر خرمای شما مونده و یا خشک هست بهتره دو سه دقیقه داخل آب گرم بریزین و بعد کامل خشک و پوره کنید.
بعد از این، ارده – پودر کاکائو- وانیل و نمک رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
تاکید میکنم که فقط مواد رو در حد مخلوط و یکدست شدن مخلوط کنید. چون ارده داره اگر زیادی هم بزنید چرب و روغنی میشه.
از مواد بچشید، میزان ارده و یا پودر کاکائو رو بر اساس ذائقه خودتون تمظیم کنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر اضافه کنید.
حالا یه ظرف بزارین کنار دستتون و از مواد به اندازه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد بردارین. با دست گلوله کنید. داخل کنجد بزنید و توپک ها رو داخل بشقاب بزارین.
به همین راحتی توپک ارده شکلاتی ما آماده شد.
بشقاب رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد نوش جان کنید.
- این توپک ها رو در ظرف دربسته داخل یخچال تا 7 روز و در فریزر تا یک ماه میتونید نگهداری کنید.
- نمک باعث میشه تا طعم ارده و پودر کاکائو قوی تر بشه و تاثیری در مزه و شور کردن توپک ها نداره.
- اگر دستتون رو کمی چرب کنید کار کردن با خرماها راحت تر میشه.
مرسی درست کردم خوب بود❤️❤️
خوشحالم که از این دستور راضی بودین💕