طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و پخت و پز
طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت و بدون نیاز به پخت و پز تقدیم به همه شما دوست داران سلامتی🧡
توپک ارده شکلاتی بدون پخت و پز علاوه بر این که یه میان وعده سالم و خوشمزه هست، بمب انرژی هست و سراسر خاصیت
بدون شکر و با شیرینی طبیعی خرما اماده میشه و برای افرادی که رژیم بدون شکر دارن عالیه👌 دیگه خودتون که از فواید خرما اطلاع دارین! مهم تر از همه این که با چند ماده ساده و در کمتر از 15 دقیقه آماده میشه.
راستی برای تغذیه فصل امتحانات بچه ها هم بینهایت عالیه.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
مواد لازم
- یک پیمانه خرما بدون هسته
- نصف پیمانه ارده
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک هشتم قاشق چایخوری نمک
- 3 قاشق غذاخوری کنجد در صورت تمایل برای تزیین
طرز تهیه توپک خرمایی شکلاتی بدون بیسکویت
هسته خرماها رو دربیارین و داخل غذاساز بریزین و کاملا له کنید. اگر خرمای شما مونده و یا خشک هست بهتره دو سه دقیقه داخل آب گرم بریزین و بعد کامل خشک و پوره کنید.
بعد از این، ارده – پودر کاکائو- وانیل و نمک رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
تاکید میکنم که فقط مواد رو در حد مخلوط و یکدست شدن مخلوط کنید. چون ارده داره اگر زیادی هم بزنید چرب و روغنی میشه.
از مواد بچشید، میزان ارده و یا پودر کاکائو رو بر اساس ذائقه خودتون تمظیم کنید و اگر نیاز بود کمی بیشتر اضافه کنید.
حالا یه ظرف بزارین کنار دستتون و از مواد به اندازه یک تا یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد بردارین. با دست گلوله کنید. داخل کنجد بزنید و توپک ها رو داخل بشقاب بزارین.
به همین راحتی توپک ارده شکلاتی ما آماده شد.
بشقاب رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین و بعد نوش جان کنید.
- این توپک ها رو در ظرف دربسته داخل یخچال تا 7 روز و در فریزر تا یک ماه میتونید نگهداری کنید.
- نمک باعث میشه تا طعم ارده و پودر کاکائو قوی تر بشه و تاثیری در مزه و شور کردن توپک ها نداره.
- اگر دستتون رو کمی چرب کنید کار کردن با خرماها راحت تر میشه.
مرسی درست کردم خوب بود❤️❤️
خوشحالم که از این دستور راضی بودین💕