» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » نان ماست شف طیبه بدون خمیرمایه
نان ماست شف طیبه
بدون تخم مرغ - مطالب - نان

نان ماست شف طیبه بدون خمیرمایه

خرداد 17, 1403 130370

نان ماست شف طیبه سریع و ساده درست میشه و نیازی به ورز دادن و خمیرمایه و استراحت نداره.

یک سری از نان ها هستند كه به جای مايه خمير توش از بكينگ پودر يا جوش شيرين استفاده ميشه و فوق العاده سريع آماده ميشند.

البته به همون نسبت سادگی و سرعتش آدم بايد سطح توقعش رو ازش پايين بياره.

كلا گزينه كار راه بندازيه و برای مواقعی که نون تموم کردین بسیار عالیه.

نان ماست شف طیبه ديگه واقعا ساده است. فقط آرد و بيكينگ پودر و ماست و کمی روغن. نه برنامه ريزی از قبل ميخواد. نه هم زدن. نه ورز دادن. به سرعت ميپزه و بافتش هم حجيم و ابريه.

فیلم درست کردن نان رو در کانال آشپزیمون میزارم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  •  آرد 2 پیمانه
  • نمک يک چهارم قاشق چایخوری
  • بيكينگ پودر 3 قاشق چایخوری
  • ماست يک و يک چهارم پیمانه
  • روغن مايع يک چهارم پیمانه

طرز تهیه نان ماست شف طیبه

اول از همه فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.

يک قالب گرد 23 سانتی رو كاغذ روغنی انداخته و كاغذ رو چرب ميكنيم. یا از قالب لوف مناسب استفاده کنید.

آرد و بکینگ پودر و نمک رو با هم الک کنید.

روغن مایع و ماست رو به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی مواد رو مخلوط کنید.

مایه نان رو در قالب بریزین.

مايه نان يه مايه سفته و بايد با قاشق كف قالب پهنش كرد. من ترجيح ميدم سطح نان رو صاف نكنم و بذارم همينطوری بمونه. به نظر خودم خوشگل تره.

قالب رو به مدت 25 تا 30 دقيقه داخل فر بزارین. ولی بعد از بيست دقيقه چكش كنيد اگر پخته بود از فر خارج كنيد.

نان رو بعد از پخت ار فر خارج كرده و كاغذ دورش رو باز كنيد.

نکته تکمیلی در مورد بافت نون:

آردها كه درصد جذبشون متفاوته اين خودش يک عامل.

عامل دوم ميزان رطوبت ماسته و خب بعضی از ماستها شلتر و آبدار تر هستند.

میشه اين نون رو با ماست ترش و ماست شيرين و ماست هم زده و ماست كم چرب و ماست پر چرب و … خلاصه انواع ماستها درست کرد. فقط بافت نون فرق ميكنه. شما خودتون با چند مدل ماست امتحانش كنيد كه دستتون بياد كدوم بافت رو بيشتر ميپسنديد. نه نونتون خراب ميشه نه بدمزه. فقط چون ذائقه ها متغيره ممكنه از بعضی نونها با بعضی ماستها بيشتر خوشتون بياد.

تجربه كنيد.

اگر از قالب گرد استفاده کنید به این صورت یک قرص نون خوشمزه دارین.

طرز تهیه نان لواش در ماهیتابه هم آموزش داده شده در صورت تمایل حتما مطالعه کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت