طرز تهیه کوکی مارمالادی نرم و خوشمزه با فیلم
طرز تهیه کوکی مارمالادی نرم و خوشمزه تقدیم به همه دوستانی که دغدغه درست کردن شیرینی های خوشمزه و وسالم رو برای خانوادشون دارن.
این کوکی های خوشمزه، گزینه مناسبی برای صبحانه یا میان وعده بچه ها و بزرگ تر ها هستن و قول میدم بهتون که حتما از این کوکی ها خوشتون میاد.
درسته که اسم این کوکی ها، کوکی مارمالادی هست اما اگر مارمالاد آلبالو در دسترس نبود میتونید از مربا آلبالو خیلی غلیظ یا ژل بریلو یا حتی شکلات ذوب شده هم برای تزیین استفاده کنید.
فیلم طرز تهیه کوکی مارمالادی رو حتما ببینید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پختت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
نکاتی برای درست کردن بهترین کوکی مارمالادی نرم
- اطمینان حاصل کنید که همه مواد شما، به خصوص تخم مرغ و روغن، در دمای اتاق هستند . این کار برای رسیدن به یک خمیر نرم تر و ترکیبی بهتر کمک می کند.
- آرد، نشاسته ذرت و بیکینگ پودر را با هم الک کنید تا از گلوله شدن جلوگیری شود.
- برای برداشتن خمیر، از یک قاشق غذاخوری استفاده کنید تا مطمئن شوید همه گلوله ها یکسان و یک اندازه هستند. این کار علاوه بر زیبایی ظاهری باعث می شود پخت همه هم یکسان باشد.
- اگر خمیر خیلی چسبنده بود، آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه در یخچال قرار دهید . این کار شکل دادن به آن را آسان تر می کند.
- موقع فرم دادن خمیر حتما دستتان را خوب چرب کنید.
- بعد از پخت، قبل از اینکه شیرینی ها را به توری سیمی منتقل کنید، اجازه دهید چند دقیقه در سینی فر خنک شوند. این کار ساده از شکستن آنها جلوگیری می کند.
یه سری سوال هم هست که میدونم حتما به ذهنتون میرسه و از قبل جوابشون رو براتون مینویسم:
آیا می توان به از طعم دهنده های دیگری به جز وانیل استفاده کرد؟ | بله، میتوانید خمیر کوکی را با ادویههای دیگری مانند دارچین ، جوز هندی یا هل طعمدار کنید تا تنوع بیشتری به کوکیها اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که آنها را در حد اعتدال اضافه کنید تا طعم مربا را تکمیل کنند، نه اینکه بر آن تاثیر بگذارند. |
آیا نشاسته ذرت قابل حذف کردن است؟ | حذف نشاسته ذرت از دستور شیرینی توصیه نمی شود، زیرا به ایجاد بافت لطیف و نرم در کوکی ها کمک می کند. بدون آن، کوکی ها بافتی سفت تر و شکننده تر دارندد. |
آیا به جای روغن مایع می توان از کره استفاده کرد؟ | بله، می توانید روغن را با مقدار مساوی کره ذوب شده یا مارگارین برای طعم و عطری بهتر و بافت کمی متفاوت جایگزین کنید. |
چرا کوکی های من خشک و شکننده هستند؟ | اگر آرد زیاد بود یا اگر شیرینی بیش از حد پخته شده بود ، ممکن است کوکی ها ترد و شکننده شوند . از اندازه گیری های دقیق اطمینان حاصل کنید و زمان پخت را رعایت کنید. |
آیا کوکی ها قابل فریز کردن هستند؟ | بله، این کوکی ها را می توان منجمد کرد. آنها را بدون پر کردن مربا فریز کنید، هر زمان لازم داشتید، شیرینی را از فریزر خارج کرده و بعد از این که با محیط هم دما شد با بریلو یا مارمالاد پر کنید. |
اگر اهل درست کردن کوکی هستید دو تا پیشنهاد عالی براتون دارم: حتما کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ و همین طور کوکی بدون تخم مرغ و شیر رو هم درست کنید.
خب بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه کوکی مارمالادی نرم و خوشمزه😋
مواد لازم:
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | نصف پیمانه |
آرد | دو پیمانه |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
نمک | یک پنس |
روغن مایع | نصف پیمانه |
نشاسته ذرت | یک چهارم پیمانه |
بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
مارمالاد یا بریلو | به میزان لازم |
طرز تهیه کوکی مارمالادی نرم و خوشمزه
اول از همه فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
برای درست کردن این شیرینی نیاز به همزن برقی نیست و با همزن دستی به راحتی کار انجام میشه.
در یک کاسه تخم مرغ ها، شکر، وانیل و کمی نمک را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند و تخم مرغ کاملا باز بشه.
روغن مایع رو هم اضافه کنید و باز با همزن دستی مواد رو با هم ترکیب کنید.
نشاسته ذرت را اضافه کنید و مجدد مواد رو با هم ترکیب کنید.
در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید و با لیسک با مواد مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاد. خمیر کمی چسبنده هست و نباید آرد اضافی به خورد خمیر بدین.
دستتون رو چرب کنید و با یک قاشق مقداری از خمیر را بردارید، داخل دست یک توپ کوچک درست کنید.
12 عدد کوکی با این مقدار مواد آماده میشه. داخل سینی فر که کاغذ روغنی داره با فاصله بزارین و با هر وسیله ای که دارین حفره هایی رو روی خمیر ایجاد کنید.
سینی را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار بدین.
بعد از پخت اجازه بدین کوکی ها کمی از حرارت اولیه بیفتن بعد روی توری بزارین تا کاملا خنک بشن.
در آخر هم داخل حفره ها رو با مارمالاد یا بریلو و یا شکلات ذوب شده پر کنید.
لطفا با دادن ستاره به این آموزش نمره بدین و خوشحال میشم نظراتتون رو کامنت کنید. نظر شما برای ما خیلی مهمه چون باعث میشه کیفیت آموزش ها رو بالا ببریم.