پودینگ هندوانه – دسر هندوانه ساده بدون پودر ژلاتین
پودینگ هندوانه یا همون دسر هندوانه ساده بدون ژلاتین رو حتما درست کنید و توی این روزای گرم از خوردنش لذت ببرین.
دسر هندوانه ساده با سه قلم مواد درست میشه و نیازی به ژلاتین هم نداره. در عین سادگی خوشمزه هست و میتونه گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمون ها باشه.
میتونید این دسر رو یک روز زودتر از مهمانی درست کنید و در یخچال نگهداری کنید.
یک دسر گیاهی خوشمزه که هم میشه در قالب های تک نفره مخصوص ژله درستش کرد و هم در قالب یک تکه و یا حتی لیوان یک بار مصرف کاغذی
با هندوانه چی میشه درست کرد 👇
طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه
مربای پوست هندوانه بدون آهک با جوش شیرین
خب بریم سراغ آموزش پودینگ هندوانه یا دسر هندوانه ساده
اینم بگم که فیلم طرز تهیه پودینگ هندوانه در کانال ایران پخت بارگذاری شده.
دوستان عزیزم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. شما در سایت فقط عکس آموزش رو میبینید و بیشتر فیلم ها در کانال گذاشته میشه.
مواد لازم:
1 | هندوانه | یک و نیم کیلو |
2 | شکر | سه چهارم پیمانه معادل 160 گرم |
3 | نشاسته ذرت | سه چهارم پیمانه معادل 90 گرم |
طرز تهیه پودینگ هندوانه
با برش دادن هندوانه شروع کنید. تکه های هندوانه رو برش بزنید و تخم های هندوانه رو خارج کنید.
تکه های برش خورده هندوانه را داخل مخلوط کن بریزین و خوب پوره کنید. سعی کنید هندوانه کاملا یکدست پوره بشه چون هر گونه بافت باقی مانده هندوانه باعث میشه کیفیت پودینگ هندوانه تحت تاثیر قرار بگیره.
آب هندوانه رو داخل قابلمه بریزین و و شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید. وقتی مطمئن شدین نشاسته ذرت خوب باز شده، حرارت رو ملایم کنید و به صورت مداوم هم بزنید.
تقریبا با حرارت کم حدود 15 دقیقه طول میکشه تا پودینگ هندوانه به غلظت برسه. حواستون باشه که در این مدت حتما باید به صورت مداوم مخلوط روی حرارت رو هم بزنید وگرنه خیلی زود تهش میگیره و یا گلوله گلوله میشه.
پودینگ غلیظ شده رو داخل ظرف های تک نفره یا هر قالبی که دوست دارین بریزین و بزارین از حرارت بیفته. بعد حداقل 4 ساعت در یخچال استراحت بدین تا آماده بشه.
دسر ساده هندوانه بدون ژلاتین آمادس!
اگر تشریف بیارید کانال و فیلم آموزش رو ببینید، ملاحظه میکنید که کاملا حالت ژله ای داره در حالی که اصلا از ژلاتین استفاده نشده.
پودینگ هندوانه رو معمولا با پسته و شکلات چیپسی تزیین میکنن اما شما میتونید با هر چیزی که در منزل دارین این دسر خوشمزه رو تزیین و سرو کنید.
نحوه نگهداری پودینگ هندوانه:
- این دسر هندوانه با نشاسته ذرت را می توان حداکثر به مدت 2 روز در یخچال و در ظرف دربسته نگهداری کرد .