» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ بدون تخم مرغ
مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ
بدون تخم مرغ - ساندویچ - مرغ و ماهی - مطالب

مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ بدون تخم مرغ

شهریور 3, 1403 6247

مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ رو در این مطلب میبینید. از اسم این غذا این جور در ذهن تداعی میشه که باید یه مرغ ترد و سوخاری داشته باشیم اما عملا این طور نیست. رویه مرغ کمی ترد هست اما داخلش کاملا نرم و خوشمزس!

حدود 5 سال قبل برای خرید به یه مجتمع بزرگ شهرمون رفته بودیم و بعد از این که کارمون تموم شد، چون آخر شب بود تصمیم گرفتیم شام رو هم بخوریم و برگردیم خونه. ما اهل خوردن ساندویچ و فست فود بازاری نیستیم برای همین کار کمی سخت میشه. به مسئول صندوق گفتیم که پیشنهاد شما چیه؟ گفت ساندویچ مرغ سرآشپز!

خب چون مرغ بود و خبری از همبر و سوسیس بازاری نبود قبول کردیم و منتظر موندیم. زمانی که شام رسید و مشغول خوردن شدیم، با اولین گاز، مزه عجیب سوسیس رو احساس کردیم. گفتم شاید اشتباه کردن ولی وقتی خودم ساندویچ رو بررسی کردم دیدم نه واقعا مرغ هست! طعم جالب و جدیدی داشت. خواستم دستور بگیرم که طفره رفتن و گفتن آشپز رفته🥲

بعد از این کلی وقت گذاشتم و تحقیق کردم تا طعمی مشابه اون ساندویچ اختراع شد.

با این روش که در ادامه میگم، نه به آرد سوخاری نیاز هست و نه به تخم مرغ. مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ رو هم با برنج میتونید سرو کنید هم به صورت ساندویچ. اگر هم بچه هاتون خیلی سوسیس دوست دارن به جای ساندویچ سوسیس این غذا رو براشون درست کنید😉

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 4 نفر:

  • یک عدد دم سینه کامل مرغ
  • 6 قاشق آرد
  • ادویه مرغ
  • یک حبه بزرگ سیر
  • یک عدد پیاز
  • نمک و فلفل
  • زردچوبه

طرز تهیه مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ

مرغ رو بشورین و قسمت دم سینه رو فیله کنید و فیله رو به صورت نواری برش بزنید.

تکه های مرغ رو به همراه پیاز خلالی شده، کمی نمک و فلفل و زردچوبه و یک حبه سیر رنده شده با هم مخلوط کنید و درب ظرف رو بزارین و در یخچال حداقل به مدت یک ساعت استراحت بدین. میتونید شب قبل این کار رو انجام بدین و موقع نهار باقی مراحل رو انجام بدین.
هر چقدر استراحت مرغ کامل تر باشه، گوشت لطیف تر و مزه هم بهتر میشه.

پیاز رو هم به این دلیل خلالی میکنیم که به گوشت ها نچسبه و موقع سرخ کردن نسوزه.

آرد، نمک و فلفل و ادویه مرغ رو با هم مخلوx کنید و کنار بزارین.

اگر دوست دارین رویه مرغ تردتر باشه میتونه یکی دو قاشق آرد سوخاری به مخلوط آرد اضافه کنید. من از آرد قنادی استفاده میکنم.

برای درست کردن مرغ سوخاری با ارد سفید به آب یخ نیاز داریم. حتی میتونید تکه های یخ رو داخل آب بندازین تا آخر کار آب همچنان یخ بمونه. من چون سرعتی کار میکنم  دیگه یخ نمیندازم و فقط آب یخ استفاده میکنم.

یه ظرف آب یخ کنار دستتون بزارین و یه برش مرغ رو بردارین، پیازهای چسبیده بهش رو جدا کنید، داخل آب یخ بندازین، دو ثانیه صبر کنید و بعد بیرون بیارین.

حالا داخل مخلوط آرد بزنید و خوب همه قسمت ها رو به آرد آغشته کنید.

مجدد برش مرغ رو داخل آب یخ بندازین و دو ثانیه صبر کنید و باز از آب خارج کنید و داخل آرد بزنید.

اینجوری یه پوشش مناسب دور گوشت مرغ رو میگیره. اگر دوست دارین این پوشش ضخیم تر باشه میتونید تا دوبار دیگه این مرحله رو انجام بدین. یعنی مجدد داخل آب و باز داخل آرد بزنید و یک بار دیگه به همین صورت. من فقط دو بار به آب و آرد آغشته میکنم.

مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ

تمام تکه های مرغ رو بهه مین صورت آماده کنید و داخل ظرف بزارین تا آماده سرخ کرن باشن.

طرز تهیه مرغ کرانچی

یه تابه رو روی حرارت بزارین و تا داغ بشه. روغن سرخ کردنی اضافه کنید و زمانی که روغن هم داغ شد، تکه های مرغ رو درون روغن بزارین و با حرارت ملایم سرخ کنید.
یک طرفش که سرخ شد برگردونید و طرف دیگه رو هم سرخ کنید. یادتون نره حرارت باید ملایم باشه وگرنه رویه مرغ سریع میسوزه و گوشت داخلش هنوز خام هست.
جذب روغن کمی هم داره. من همه تکه های مرغ رو با همین میزان روغن سرخ کردم و کمی هم اضاف آمد!

مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ

بفرما اینم مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ با ساده ترین روش ممکن! مزش هم که نگم چقدر خوشمزس😋ما که دوست داریم امیدوارم شما هم بپسندین.

مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ

همون طور که گفتم رویه کمی ترد و بافت داخل کاملا نرم و لطیف هست. برای همین به راحتی میتونید ساندویچ های خوشمزه ای باهاش درست کنید و خوردنش هم برای افراد سالمند و یا بچه ها سخت نیست.

امیدوارم آموزش طرز تهیه مرغ سوخاری با ارد سفید و اب یخ براتون مفید باشه. بالاخره اینم روشی هست و حتما طرفدارهای خودش رو داره😊

شاید این آموزش ها رو هم دوست داشته باشین:

نیمی از لذت آشپزی به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. برای همینه که من همیشه مشتاق دیدن کارهای شما هستم. اگر این غذا رو درست کردین عکسش رو در ایتا برام بفرستین و یا نظرتون رو کامنت کنید

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

تعداد دیدگاهها: 2

  1. Avatar
    maria

    اگه میشه یه لیست چی بپزم هم تو سایت بفرستید🙂🙏

    • admin
      admin

      بله حتما🌸🌸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت