» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گوشت » کوفته بادمجان بدون گوشت
کوفته بادمجان بدون گوشت
بدون گوشت - خورش - کوفته - مطالب

کوفته بادمجان بدون گوشت

شهریور 13, 1403 5050

کوفته بادمجان بدون گوشت یه غذای ساده و سریع هست برای زمان هایی که نمیدونی چی درست کنی و یا دوست داری یه غذای سبک بخوری. هم با برنج میتونی سرو کنی و هم با نون.
کوفته بادمجان از بیرون ترد و از داخل نرم و خوشمزه هست و اگر عاشق بادمجان باشید حتما این غذا رو هم دوست دارین😊

برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.

مواد لازم برای 2-3 نفر:

  • 2 پیمانه بادمجان مکعبی خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • 3 عدد گوجه فرنگی درشت رنده شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • یکی دو قاشق پنیر پارمزان در صورت تمایل
  • نصف پیمانه آرد سوخاری یا نان ساندویچی خشک
  • یک چهارم پیمانه آب
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل

طرز تهیه کوفته بادمجان بدون گوشت

بادمجان ها رو بشورین و به صورت مکعبی خرد کنید. نیازی نیست پوستشون رو بگیرین. اگر خیلی تلخ هستن ده دقیقه داخل آب نمک بزارین و بعد آبکشی و خشک کنید.

1 قاشق غذاخوری روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​بریزید. بادمجان های مکعبی، آب و مقداری نمک را نیز اضافه کنید. حالا بادمجان ها را 1 تا 2 دقیقه تفت بدین و بعد حرارت را کم کنید و در تابه را بزارین.

بادمجان ها را حدود 20 دقیقه بپزید تا نرم بشن.

کوفته بادمجان بدون گوشت

بادمجان های پخته و کمی از حرارت افتاده رو داخل غذاساز بریزین و یکی دو پالس بزنید تا خوب له بشن. از گوشت کوب هم میتونید استفاده کنید مهم اینه که کاملا له و یکدست بشن.

بادمجان های له شده را داخل کاسه بریزید و تخم مرغ، آرد سوخاری، ریحان خرد شده، پنیر پارمزان، سیر خرد شده، نمک را اضافه کنید. پنیر پارمزان قابل حذف هست اما اگر باشه طعم بسیار خوبی به غذا میده و باعث انسجام هم میشه.

همه مواد رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن. بعد مقداری از مواد رو بردارین و داخل دستتون گرد کنید. 12 تا قلقلی با این مواد درست میشه.

باقی مانده روغنی که داشتیم رو داخل تابه بریزین و بعد از گرم شدن، کوفته ها رو اضافه کنید و بزارین با حرارت ملایم دو طرفشون سرخ بشه.

حالا یکی دو قاشق روغن داخل تابه بریزین و گوجه فرنگی های رنده شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدین و بعد کوفته های سرخ شده رو اضافه کنید. اگر گوجه ها رنگ خوبی ندارن میتونید در این مرحله کمی رب گوجه رو داخل روغن تفت بدین و بعد آب گوجه فرنگی رو اضافه کنید. رب گوجه غلظت خوبی به غذا میده و رنگ اون رو زیباتر میکنه.

حالا بزارین حدود یک ربع بجوشه و کم آب بشه. در آخر هم میتونید کمی پنیر پیتزا اضافه کنید. البته دلخواه هست و قابل حذف.

کوفته های بادمجان خوشمزه شما آماده خوردن است.

اگر طرفدار بادمجان هستی شاید این آموزش ها به درد بخوره:

جدول ارزش غذایی کوفته بادمجان بدون گوشت

کالری 418 کالری
کلسیم
268.87 میلی گرم
کربوهیدرات 24.7 گرم
فیبر 4.37 گرم
آهن 2.68 میلی گرم
منیزیم 53.33 میلی گرم
پروتئین 12.87 گرم
ویتامین C 20.82 میلی گرم

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت