» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گوشت » دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید – بدون گوشت
دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید
بدون گوشت - پلو - مطالب

دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید – بدون گوشت

مهر 2, 1403 4058

دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید و با شوید قابل درست کردن هست و در هر دو صورت بسیار خوشمزه.

یه غذای ساده بدون گوشت و مغذی!

هم به صورت ساده همراه با ماست و سالاد قابل خوردن و سرو کردن هست و هم با خورش هایی مثل خورش مرغ و یا حتی خوراک مرغ و سبزیجات

برای درست کردن دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید به برنج، لوبیا چشم بلبلی، پیاز، نمک و کره نیاز داریم.

اگر عضو  کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 3-4 نفر:

لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه
برنج دو پیمانه
پیاز یک عدد
نمک به میزان لازم
کره یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید

لوبیا چشم بلبلی را تمیز کنید و بشورین و بزارین با آب بپزه.

خیلی پخته و له نشه. همین که وقتی بین دو انگشت گرفتین و فشار دادین نرم بشه کافیه.

زمان پخت لوبیا چشم بلبلی

بسته به جنس لوبیا، میزان لوبیا و این که از قبل خیس کردین یا نه فرق داره.

معمولا یک پیمانه لوبیا حداقل به 50 دقیقه زمان نیاز داره تا بپزه.

برنج رو بشورین و از یک ساعت قبل خیس کنید.

اگر از برنج های هندی و پاکستانی استفاده میکنید چندین بار خوب بشورین و حداقل از سه ساعت قبل خیس کنید.

پیاز رو خلالی خرد کنید و داخل قابلمه با یکی دو قاشق روغن تفت بدین.

نمیخوایم پیاز طلایی و سرخ بشه. بلکه هدف سبک و شیشه ای شدن پیاز هست. اینجوری یه طعم شیرین و خوشمزه ای به دمی میده.

بعد از این مرحله آب برنج رو خالی کنید و برنج رو کمی داخل روغن و پیاز تفت بدین.

حالا لوبیا چشم بلبلی پخته و آبکش شده رو اضافه کنید.

به اندازه ای آب بریزین تا یک بند انگشت بیشتر از مواد داخل قابلمه باشه.

حرارت رو متوسط کنید و هر از گاهی محتویات رو هم بزنید تا آب برنج تمام بشه. اگر دیدین هنوز برنج سفت و زنده هست یه استکان دیگه آب اضافه کنید.

کره رو اضافه کنید و برنج رو به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بدین.

دمی لوبیا چشم بلبلی بدون شوید

شاید این آموزش ها هم براتون مفید باشه:

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت