کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون فر – بدون همزن
کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه رو ببینید که چقدر ساده وسریع آماده میشه.
ظرف کثیف کردن هم نداره و داخل همون تابه ای که قراره کیک رو بپزید مواد رو مخلوط کنید.
یه حسن دیگه ای هم که داره اینه که در عرض 13 دقیقه آماده میشه.
قبلا طرز تهیه کیک خیس ساده و بدون فر رو در سایت گذاشتم. تفاوتی که این دستور با دستور قبلی داره اینه که از پودر نارگیل داخل کیک استفاده شده برای همین میگیم کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه 😋
فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی رو در کانال آشپزی ایران پخت میتونید مشاهده کنید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پختدر ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
بریم که با هم طرز تهیه کیک خیس بدون فر و همزن برقی رو ببینیم.
مواد لازم:
مواد کیک:
- 100 گرم آرد (یک پیمانه سرخالی)
- 100 گرم پودر نارگیل (یک پیمانه)
- یک عدد تخم مرغ هم دما با محیط
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 4 قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق غذاخوری کره ذوب و سرد شده
- 150 میلی لیتر شیر ولرم (نصف پیمانه کمی بیشتر)
- یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک قاشق چایخوری وانیل
مواد سس:
- یک پیمانه سرخالی شیر
- یک قاشق پودر کاکائو
- دو قاشق کره ذوب شده یا سه قاشق روغن مایع
- چهار قاشق شکر
- کمی وانیل
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون فر
اول از همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارین. نیازی به پختن نداره همین که پودر کاکائو باز بشه و شکر حل بشه کافیه.
همون طور که گفتم میتونید داخل قابلمه یا تابه ای که قراره پخت کیک رو داخلش انجام بدین تمام مواد رو مخلوط کنید.
یا این که داخل یه کاسه تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی بزنید. شیر و کره ذوب شده رو اضافه کنید.
در آخر هم مواد خشک رو داخل مخلوط شیر و تخم مرغ الک کنید و هم بزنید.
همین که مواد یکدست بشن کافیه. پس بدون همزن و به راحتی میتونید این مواد رو ترکیب کنید.
حالا در تابه رو بزارین و روی حرارت ملایم قرار بدین.
13 دقیقه زمان در نظر بگیرین.
بعد از این مدت با خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون امد یعنی کیک پخته و آمادست.
اگر دیدین مواد مرطوب به خلال دندان چسبیده بود چند دقیقه دیگه زمان بدین و مجدد چک کنید.
حالا کیک رو داخل یه ظرف برگردونید. با چنگال سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید.
این کار برای این هست که تمام مواد سس جذب کیک بشه.
مواد سسی که از قبل آماده کرده بودیم رو تا کیک داغ هست روی اون بریزین.
کیک رو برش بزنید و بزارین داخل یخچال تا حسابی خنک بشه.
نکته:
کیک باید داغ و سس باید سرد باشه. اگر کیک سرد بشه و سس هم سرد باشه اصلا جذب کیک نمیشه.
کیک نارگیلی شکلاتی ما آمادست.
درست کنید و بخورید و از خوردنش لذت ببرین.
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به مردم کمک می کند دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!