» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گوشت » طرز تهیه کوکو گل کلم خوشمزه با عکس مرحله به مرحله
طرز تهیه کوکو گل کلم
بدون گوشت - کوکو - مطالب

طرز تهیه کوکو گل کلم خوشمزه با عکس مرحله به مرحله

مهر 4, 1403 6046

طرز تهیه کوکو گل کلم اقتصادی، بدون گوشت و مرغ رو ببینید و حتما درستش کنید👌

بس که این غذا خوشمزه هست😋 زمان زیادی هم نمیبره.

گل کلم خواص خیلی زیادی داره ولی ما ایرانی ها بیشتر برای ترشی از این سبزی استفاده میکنیم.

برخی خواص گل کلم رو ببینید:

  • کمک به سم‌زدایی و تصفیه‌ی کبد
  •  مناسب برای کاهش وزن
  •  ایجاد احساس سیری طولانی
  •  کمک به سم‌زدایی و تصفیه‌ی کبد
  •  پیشگیری و درمان یبوست
  •  جلوگیری از تجمع چربی در کبد
  • و …..

از گل کلم علاوه بر درست کردن ترشی، برای پخت خورش گل کلم، خوراک گل کلم و گوشت چرخی و کوکو گل کلم هم میشه استفاده کرد.

فیلم طرز تهیه کوکو گل کلم هم در کانال آشپزی ایران پخت قرار داده میشه.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • یک عدد گل کلم متوسط
  • سه عدد تخم مرغ
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
  • ادویه کوکو یک قاشق چایخوری
  • آرد نصف پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری سرخالی
  • سرکه یک قاشق غذاخوری
  • پیاز یک عدد متوسط
  • جعفری خرد شده 2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکو گل کلم

در ابتدا کلم رو تکه کنید و خوب بشورین.

تکه های گل کلم رو به همراه آب، کمی نمک و پودر زیره روی حرارت بزارین و اجازه بدین یکی دو جوش بزنه و کمی نرم بشه.

اضافه کردن زیره علاوه بر این که بوی بد کلم رو میگیره، به کاهش نفخ هم کمک میکنه.

بعد از پخت، کلم ها رو رنده کنید. با دنده درشت رنده کنید.

آرد و بکینگ پودر رو با هم ترکیب کنید و کنار بزارین.

داخل یه کاسه بزرگ تخم مرغ و سرکه رو با همزن دستی بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی خارج بشه.

پیاز ریز خرد شده رو به همراه جعفری خرد شده اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا یکدست بشن.

نمک و فلفل سیاه، کمی زردچوبه و ادویه کوکو را اضافه و مخلوط کنید.

  • ادویه کوکو ایران پخت علاوه بر این که بوی بد کلم را می گیره، عطر و طعم ویژه ای به کوکو میده، برای انواع کوکو و کتلت مناسه، ضدنفخ هم هست و میتونه به خوبی نفخ کلم رو هم بگیره و برای دوستانی که معده حساسی دارند بسیار مناسبه.

بعد از اضافه کردن ادویه، کلم های رنده شده را هم اضافه کنید و مواد را با هم زدن یکدست کنید.

مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا به بافت و قوامی مناسب برسید.

در مورد میزان آرد نمیشه برای همه یک اندازه را توصیه کرد. با توجه به اندازه تخم مرغ ها، میزان آب کلم و نوع آرد این میزان میتونه تغییر کنه.

قوام مایه کوکو گل کلم در فیلم کاملا مشخصه.

حالا به این ترکیب کمی آب ( در حد نصف استکان) اضافه کنید و مواد رو خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو از این حالت سفت خارج بشه.

در نهایت مایه کوکو یک همچین قوامی باید داشته باشه.

روی ظرف رو با پارچه تمیزی بپوشونید و ده دقیقه استراحت بدین.

تابه ای رو روی حرارت بزارین تا خوب گرم بشه و بعد روغن اضافه کنید.

یه ملاقه کوچیک از مواد بردارین و در روغن داغ بریزین.

طرز تهیه کوکو گل کلم

اجازه بدین یک طرفش سرخ بشه، برگردونید طرف دیگه رو هم بپزید.

کوکو گل کلم خوشرنگ و خوش عطر ما آمادست.

طرز تهیه کوکو گل کلم

همراه با مخلفاتی مثل گوجه و سبزی و خیارشور نوش جان کنید

شاید این آموزش ها هم براتون مفید باشه:

برای خرید ادویه کوکو کافیه عضو کانال ایران پخت در ایتا بشین و به ادمین کانال پیام بدین.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت