طرز تهیه پفک سیب زمینی
طرز تهیه پفک سیب زمینی خیلی راحته و کاملا سالم و بهداشتی هست.
البته نباید توقع داشته باشین که کامل کامل مثل پفک های بازاری بشه! اما سعی کردم نزدیک ترین دستور پفک خانگی رو براتون بیارم.
همین که مواد مضر و نگهدارنده نداره و میتونه زمان بهانه گیری بچه ها برای خوردن تنقلات کمکتون باشه عالیه👌
علاوه بر این برای دوستانی که در رژیم بدون گلوتن هستن هم عالیه.
اگر منع مصرف آرد دارین پیشنهاد می کنم طرز تهیه فرنی با آرد ذرت رو هم ببینید.
فیلم طرز تهیه پفک سیب زمینی را در کانال آشپزی ایران پخت میزارم.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید
و عضو بشین
در مورد مواد لازم باید نکته ای رو یادآوری کنم:
با توجه به این که نوع سیب زمینی ها متفاوت هست، سلیز تخم مرغ فرق داره و حتی نوع آردی که استفاده میشه متفاوته، نمیشه گفت که این میزان مواد برای همه یکسان هست!
مهم اینه که شما به بافت خمیری برسین که در ادامه میبینید و اگر عضو کانال باشین میتونید فیلم رو ببینید و بدون مشکل کار رو پیش ببرین.
مواد لازم:
- دو عدد سیب زمینی
- نمک و فلفل و زردچوبه
- طعم دهده پنیری یک قاشق (در صورت تمایل)
- یک پیمانه آرد ذرت
- نصف پیمانه نشاسته ذرت
- یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
- یک قاشق غذاخوری کره آب شده
- یک عدد تخم مرغ
- یک تا یک و نیم پیمانه آب ولرم
طرز تهیه پفک سیب زمینی
در ابتدا سیب زمینی ها رو پوست بگیرین.
به صورت مکعبی درشت خرد کنید و خوب بشورین تا نشاسته اضافی سیب زمینی ها گرفته بشه.
داخل قابلمه بریزین و با مقداری آب بپزین.
بعد از پخت، تا سیب زمینی ها گرم هستند با گوشت کوب یا هر وسیله دیگه ای که دارین خوب پوره کنید.
مهمترین نکته این است که ما باید آنها را خیلی نرم و له کنیم، تا جایی که شما می توانید آنها را کاملا یکدست و پوره کنید.
بعد از این که سیب زمینی کمی خنک شد، یک عدد تخم مرغ، فلفل و زردچوبه و نمک را اضافه میکنیم.
یک پیمانه آرد ذرت، نصف پیمانه نشاسته ذرت، یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر و یک قاشق غذاخوری پودر پنیر هم اضافه و با مواد مخلوط میکنیم.
آب را کم کم اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر داشته باشین. یک تا یک و نیم پیمانه آب نیاز هست. ولی نباید همه آب را یکباره بریزین.
با توجه به نوع سیب زمینی و اندازه تخم مرغ و … میزان آب متفاوت هست.
خمیر اماده شده را داخل قیف یک بار مصرف بریزین و سر قیف رو قیچی کنید.
- نیازی به ماسوره هم نیست.
داخل تابه روغن بریزین و روی حرارت بزارین تا حسابی گرم بشه. شعله هم باید متوسط رو به زیاد باشه.
مواد رو داخل روغن پایپ کنید و وقتی طلایی شد از روغن دربیارین و روی حوله کاغذی بزارین تا روغن اضافی گرفته بشه.
آرد ذرت اصل و پودر پنیر را می توانید از فروشگاه ایران پخت تهیه کنید. برای خرید کافی است تا عضو کانال ایران پخت در ایتا باشین و به ادمین کانال پیام بدین و ثبت سفارش کنید
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!