» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گوشت » طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به سبک رستوران
طرز تهیه میرزا قاسمی
بدون گوشت - خوراک - مطالب

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به سبک رستوران

مهر 14, 1403 4086

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به سبک رستوران

یه غذای خوشمزه و ساده و بدون گوشت.

میرزا قاسمی تاریخچه جالبی داره

میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم‌گذاری شد.

حکایت از آنجا شروع می‌شود که محمد قاسم خان والی، علاقهٔ زیادی به آشپزی و طبخ غذاهای جدید داشت و به همین دلیل همواره غذاهای جدیدی را امتحان می‌کرد.

یک روز که در حال ترکیب مواد مختلف بود، با ترکیب بادمجان، گوجه و سیر توانست به طعم بی نظیری دست پیدا کند. او این غذا را در سراسر گیلان با نام میرزا قاسمی رواج داد و بعد از اینکه به حاکمیت فارس برگزیده شد، آن را در استان فارس هم رواج داد. وی را پس از فوت در جوار آرامگاه حافظ شیرازی دفن کردند.

میرزا قاسمی در گیلان با برنج سرو می‌شود اما در سایر نقاط ایران با نان سرو می‌شود.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم برای 2-3 نفر:

  • بادمجان دو عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر دو تا سه حبه
  • گوجه فرنگی دو عدد
  • تخم مرغ دو عدد

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی

بادمجان ها رو بشورین و روی گاز یا منقل و یا داخل فر کباب کنید.

اگر بعد از کباب کردن، بادمجان ها تا داغ هست داخل به کیسه بزارین و صبر کنید سرد بشه به راحتی و بدون این که گوشت بادمجان آسیب ببینه میتونید پوستش رو جدا کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی

می بینید؟ پوست بادمجان ها به راحتی جدا شده و گوشت بادمجان هم کاملا سالم هست☺️

پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و داخل روغن تفت بدین.

در مصرف پیاز اصلا خسیس نباشین!

من برای دو نفر یدونه پیاز متوسط رو به بزرگ رو نگینی کردم داخل روغن تفت دادم تا سبک بشه.

سبک بشه یعنی چی؟

یعنی وقتی با قاشق روش فشار میاری از وسط نصف میشه اما به مرحله سرخ شدن نرسیده. پیاز این مدلی مزه خوبی به غذا میده و عطرش رو هنوز حفظ کرده.

زردچوبه و سیر را اضافه کنید و تفت مختصری بدین تا خوب با هم مخلوط بشن، بعد بادمجان کبابی کوبیده شده رو اضافه کنید.

گوجه رنده شده را اضافه کنید.

قربونش برم گوجه این فصل به جای قرمز بودن صورتیه😅 و رنگی نداره. برای همین من نصف قاشق غذاخوری پودر گوجه هم میزنم. هم خوشرنگ میشه هم مواد نگهدارنده و ضرر نداره☺️

اجازه بدین تا گوجه با حرارت ملایم بپزه و آبش کامل کشیده بشه.

با پودر گوجه چقدر خوشرنگ شد!

در این مرحله نمک و تخم مرغ را اضافه کنید.

هم میتونید تخم مرغ ها رو داخل مواد بشکنید و خوب هم بزنید.

هم میتونید به ازای هر نفر یک تخم مرغ داخل مواد بشکنید و هم نزده اجازه بدین سفت بشه.

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به همین سادگی بود!

با سبزی و پیاز و ترشی پوست بادمجان عالی میشه.

اگر شاغل هستی و نمیتونی سیر مصرف کنی، یا مهمان داری و یا قراره مهمانی بری، یا به هر دلیلی از بوی سیر خوشت نمیاد، چاره کار استفاده از پودر سیر هست.

اگر نمی خوای رب گوجه مضر کارخونه ای استفاده کنی و دوست داری تو این فصل که گوجه ها رنگ و رو ندارن، به صورت طبیعی و با مواد ارگانیک غذاهاتو خوشرنگ کنی چاره کار پودر گوجه هست.

ایران پخت در کنار ادویه های ترکیبی، پودر سیر همدان اعلا و پودر گوجه بسیار عالی و باکیفیت و براتون تهیه کرده برای خوشمزه شدن غذاهات رو کمک ایران پخت حساب کن😊

برای ثبت سفارش کافی است تا عضو کانال ایران پخت بشین و به ادمین کانال پیام بدین و ثبت سفارش کنید.

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت