طرز تهیه کیک با برنج خیس شده و شیر
طرز تهیه کیک با برنج خیس شده و شیر یه تجربه جالب و خوشمزه😋
قبلا هم آموزش کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ رو در سایت گذاشتم. اما این آموزش یه چیز دیگس!
قراره با برنج خیس شده و شیر یه کیک خوشمزه و بدون گلوتن درست کنیم.
با بافتی نرم و طعمی خوشمزه. هم با برنج نیم دانه میتونی رست کنی. هم برنج کامل. خوب میدونی که برنج ایرانی عطر و طعم دیگه ای داره.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید و عضو بشین
مواد لازم:
- یک پیمانه برنج
- یک پیمانه شیر
- یک پیمانه شکر
- 150 گرم پودر نارگیل
- 3 عدد تخم مرغ
- یک لیوان سرخالی روغن مایع
- یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه کیک با برنج خیس شده و شیر
فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
کف قالب را کاغذ روغنی بزارین و یا با روغن جامد یا کره چرب کنید.
برنج رو بشورید و با شیر به مدت 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدین. حتما داخل یخچال باشه تا شیر فاسد نشه.
تا 4 یا 5 ساعت هم میتونید زمان استراحت در نظر بگیرین.
یادتون نره که منظور از برنج، فقط برنج ایرانی هست. برنج های هندی و پاکستانی اصلا مناسب این کار نیستن.
بعد از این مدت برنج و شیر را داخل مخلوط کن یا میکسر قوی بریزین و چند پالس بزنید تا برنج خوب پوره بشه.
باقی مواد را اضافه کنید و مجدد دستگاه رو روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشن.
اگر دانه های برنج خوب پوره نشن، بعد از پخت، به صورت دون دون داخل کیک مشخص هستن. و
خوردن کیک با این وضع صورت خوشی نداره.
مایه کیک را داخل قالب بریزین و به مدت 50 دقیقه در فر قرار بدین.
بعد از خنک شدن کیک را از قالب دربیارین و کاغذش رو جدا کنید و در صورت تمایل روش عسل بریزین و با مغزیجات تزیین کنید.
اگر به هر دلیلی منع مصرف ارد یا گلوتن دارین، کیک با برنج خیس کرده گزینه خوبی براتون هست.
امیدوارم طرز تهیه کیک با برنج خیس شده و شیر برای شما مفید واقع بشه.
نیمی از لذت آشپزی به اشتراک گذاشتن آن با دیگران است. برای همینه که من همیشه مشتاق دیدن کارهای شما هستم. اگر این کیک رو درست کردین عکسش رو در ایتا برام بفرستین.
براتون آرزوی دل خوش و تنی سلامت دارم
اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!