ترشی خیار فوری
ترشی خیار فوری یک ترشی بسیار خوش عطر و خوشمزه و راحت
ترشی خیار و شوید یه ترشی خوشمزه هست که خوردنش در کنار انواع غذاها میتونه تجربه جدید و جذابی براتون باشه.
کلا درست کردن ترشی های مختلف اونم در فصل پاییز، نشونه هنر کدبانوی خونه هست.
بعضی ترشی ها نیاز به زمان دارن تا خوب جا افتاده بشن.
اما بعضی ها مثل ترشی پوست بادمجان یا همین ترشی خیار فوری و سریع قابل خوردن هستن.
اگر اهل ترشی خوردن و ترشی انداختن هستید یه سر به این آموزش ها بزنید:
برای دیدن آموزش های بیشتر و فیلم های آموزشی ایران پخت را در ایتا دنبال کنید.
مواد لازم:
- خیار متوسط سه عدد
- شوید پاک کرده و ریز خرد کرده یک لیوان
- سیر سه یا چهار حبه
- سرکه یک لیوان
طرز تهیه ترشی خیار فوری
خیارها رو بشورین و با پوست همراه سیر داخل غذاساز بریزین ولی زیاد ریز نشن
( یا میتونین خودتون با چاقو ریز کنین) در این صورت مثل سالاد شیرازی خوب ریز کنید.
شویدی که شستین و ریز خرد کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و فلفل قرمز اضافه کنید.
به همراه سرکه داخل شیشه بریزین.
دو روز بمونه بعد میل کنید.
حتما امتحان کنین خیلی خوشمزه میشه.
من یک عدد فلفل سبز تند هم داخلش خرد کردم.
به سلیقه خودتون میتونین از تخم گشنیز و سیاه دانه هم داخل این ترشی استفاده کنین.
ترشی خیار فوری یا همون ترشی خیار و شوید آمادست.
بعد از این که قابلخوردن شد، در یخچال نگهداری کنید.
از این ترشی کنار انواع غذاها و ساندویچ ها استفاده کنید.
اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!