» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ
کرامبل سیب
بدون تخم مرغ - شیرینی - مطالب

کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ

آبان 13, 1403 60122

کرامبل سیب آلمانی یکی از خوشمزه ترین میان وعده هایی هست که میتونید درست کنید. مهم تر این که تخم مرغ نداره و کاملا ترد و سبکه.

کلا کرامبل شهرت جهانی داره. و معمولا  از یه بیس میوه پخته یا خام به همراه رویه تردی که متشکل از آرد و کره و شکر هست، تشکیل میشن.

این روش مثل پیتزا میمونه. منتهی به جای پنیر و سبزی یا گوشت، مواد کرامبل داره.

این یک میان وعده عالی برای خوردن با چای یا قهوه در یک بعد از ظهر پاییزی یا برای سرو به عنوان دسر بعد از یک وعده غذایی خوشمزه و لذیذ یا حتی برای صبحانه است!
من عاشق استفاده از سیب در شیرینی ها و کیک ها هستم.

آموزش کیک سیب بدون فر، دونات سیب رینگی بدون تخم مرغ، طرز تهیه کوکی سیب و کیک سیب و دارچین مجلسی رو هم در سایت گذاشتم.

سیب و دارچین یکی از بهترین ترکیبات در پخت شیرینی است. به خصوص در پاییز و زمستان!

به علاوه، سیب حاوی فیبرهای مفید برای قلب و مقدار زیادی ویتامین و آنتی اکسیدان است. خوشبختانه در بیشتر فصول سال در دسترس هستن. بنابراین میتونیم در هر زمانی با سیب شیرینی های خوشمزه بپزیم!

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

مورد نیاز برای خمیر کرامبل

  • دو  و نیم پیمانه آرد قنادی معادل 300 گرم
  • یک چهارم پیمانه شکر معادل 50 گرم
  • دو قاشق چایخوری خمیرمایه معادل 7 گرم
  • یک چهارم پیمانه کره گیاهی معادل 60 گرم
  • دو سوم پیمانه شیر معادل 160 میلی لیتر
  • یک پنس نمک (یک پنس یعنی میزان نمکی که بین دو انگشت جا میشه)

مواد لازم تاپینگ

  • یک پیمانه آرد معادل 120 گرم
  • یک چهارم پیمانه شکر معادل 50 گرم (میتونید شکر قهوه ای هم استفاده کنید)
  • یک سوم پیمانه کره گیاهی معادل 75 گرم
  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین (یا بیشتر بسته به سلیقه شما)
  • سه عدد سیب معادل 350 گرم
  • یکی دو قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ

مواد خمیر رو در محیط بزارین تا با هم هم دما بشن.

اگر گیاهخوار هستید بدون مشکل از شیر گیاهی استفاده کنید.

1- آرد، نمک، شکر و خمیرمایه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

2- کره را داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین وقتی گرم شد، شیر را اضافه کنید. صبر کنید شیر گرم بشه بعد از روی حرارت بردارین. اجازه بدین ولرم بشه. یعنی وقتی انگشت داخلش میزنید، گرما رو احساس کنید. اما دستتون نسوزه.

3- مخلوط شیر و کره را به مخلوط آرد اضافه کنید.

4- با قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید.

5- حدود 5 تا 8 دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم و لطیفی آماده بشه. خمیر را داخل کاسه ای که کفش کمی چرب شده قرار بدین.

6- روی ظرف را بپوشونید و 45 تا 60 دقیقه در محیط گرمی استراحت بدین.

تو این فاصله مواد تاپینگ رو آماده کنید.

آماده سازی رویه:

1- یک پیمانه آرد رو داخل ظرفی بریزین.

2- شکر و دارچین رو بهش اضافه کنید.

3- کره های مکعبی سرد را به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید.
4- با نوک انگشتان مواد رو مخلوط کنید.
5- ورز زیادی باعث میشه گرمای دست، کره رو آب و مواد رو خمیری کنه. پس همین که به شکل خرده نان درآمد کافیه.
6- تاپینگ رو داخل یخچال بزارین تا کره گرم نشه. مهمه که همین جور به شکل خرده نان باشه.
سیب ها را آماده کنید.

چند دقیقه قبل از این که تایم استراحت خمیر تمام بشه باید سیب ها رو آماده کنید.

برای این کار سیب ها رو برش بزنید.

به ورقه های نازک برش بدین و تخم های سیب رو خارج کنید.

داخل ظرف بریزین و آبلیمو رو بهش اضافه کنید. آبلیمو مانع سیاه شدن رنگ سیب میشه.

خمیرمون هم آمادست.

فر را روی 200 درجه سانتیگراد روشن کنید.

کرامبل سیب

1- خمیر را به 8 قسمت (یا کمتر و بیشتر با توجه به سلیقه خودتون) تقسیم کنید.

2- روی یک سطح که آردپاشی کردین، هر تکه را به شکل یک نان گرد یا بیضی شکل پهن کنید.

3- سیب ها روی روی خمیری که پهن کردین بچینید.

4- مواد کرامبلی که در یخچال بود رو بیارین و مقداری روی شیرینی بریزین.

5- کرامبل ها را درون سینی که کاغذ داره با فاصله از هم بزارین.

6- سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بزارین. زیادی در فر بمونن خشک میشن. حواستون باشه.

کرامبل سیب

اینم از کرامبل سیب آلمانی بدون تخم مرغ

خوشمزه و عالی و باب میل کوچک و بزرگ.

اگر کسب و کار خونگی دارین هم میتونه یه گزینه عالی برای فروش باشه. هزینه زیادی هم نداره.

کرامبل سیب

خوبیه این شیرینی اینه که میتونید موادش رو از قبل اماده کنید. یعنی خمیر رو از شب قبل آماده کنید و در یخچال بزارین. تا مراحل استراحت رو تا صبح در یخچال انجام بده.

مواد تاپینگ رو هم آماده کنید و در یخچال بزارین. روز بعد فقط مونتاژ کنید و داخل فر بزارین.

اگر از شیرینی کرامبل سیب اضاف آمد (البته بعید میدونم😋) 3- 4 روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت