» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » املت » آموزش تصویری خاگینه هویج – خاگینه هویج رزا منتظمی
آموزش تصویری خاگینه هویج
املت - مطالب

آموزش تصویری خاگینه هویج – خاگینه هویج رزا منتظمی

مرداد 10, 1404 100289

این مطلب اختصاص داره به آموزش تصویری خاگینه هویج. همین طور که در آموزش طرز تهیه خاگینه تبریزی توضیح دادم، خاگینه ها انواع مختلفی دارند و خاگینه هویج یکی از آن هاست. در واقع خاگینه هویج در دسته خاگینه های شور هست و شباهت زیادی به املت داره.

هویج یکی از پرخاصیت‌ترین سبزیجات ریشه‌ای است که به دلیل طعم ملایم و شیرینش در انواع غذاها، دسرها و سالادها کاربرد دارد. این گیاه نارنجی‌رنگ، سرشار از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود و نقش مهمی در تقویت بینایی، سلامت پوست و تقویت سیستم ایمنی ایفا می‌کند. هویج همچنین منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها، فیبر غذایی، ویتامین K، پتاسیم و ویتامین C است که به سلامت قلب، کنترل قند خون و بهبود عملکرد گوارش کمک می‌کنند. مصرف منظم هویج می‌تواند بخشی از یک سبک زندگی سالم باشد و به پیشگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند.

خاگینه هویج رو میتونید به عنوان صبحانه یا عصرانه و میان وعده درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. توضیحات این آموزش برگرفته از کتاب استاد رزا منتظمی هست و بنابراین شما شاهد آموزش خاگینه هویج رزا منتظمی هستید.

  • برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.

مواد لازم برای 3 نفر:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری آرد
  • 300 گرم هویج
  • یک عدد پیاز (در دستور اصلی نبود)
  • نمک و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم

آموزش تصویری خاگینه هویج – خاگینه هویج رزا منتظمی

در ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید. هویج ها را بشویید و رنده کنید. بهتره که با دنده ریز رنده کنید.

آموزش تصویری خاگینه هویج

پیاز را همراه با یکی دو قاشق روغن تفت بدین تا سبک بشه. بعد هویج رنده کرده را اضافه کنید و مواد را تفت بدین تا هویج سبک بشه و تغییر رنگ بده.

تخم مرغ ها را به همراه آرد و نمک و فلفل بزنید تا از لختگی خارج بشن. هویج و پیاز تفت خورده و سرد را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

آموزش تصویری خاگینه هویج

مقداری روغن درون تابه بریزین و مواد خاگینه را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم بپزید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت