آموزش تصویری خاگینه هویج – خاگینه هویج رزا منتظمی
این مطلب اختصاص داره به آموزش تصویری خاگینه هویج. همین طور که در آموزش طرز تهیه خاگینه تبریزی توضیح دادم، خاگینه ها انواع مختلفی دارند و خاگینه هویج یکی از آن هاست. در واقع خاگینه هویج در دسته خاگینه های شور هست و شباهت زیادی به املت داره.
خاگینه هویج رو میتونید به عنوان صبحانه یا عصرانه و میان وعده درست کنید و از خوردنش لذت ببرین. توضیحات این آموزش برگرفته از کتاب استاد رزا منتظمی هست و بنابراین شما شاهد آموزش خاگینه هویج رزا منتظمی هستید.
- برای دسترسی به فیلم های آشپزی کافیه عضو کانال آپارات ایران پخت بشین و تمام آموزش های رایگان شیرینی پزی و آشپزی رو مشاهده کنید.
مواد لازم برای 3 نفر:
- 4 عدد تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری آرد
- 300 گرم هویج
- یک عدد پیاز (در دستور اصلی نبود)
- نمک و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
آموزش تصویری خاگینه هویج – خاگینه هویج رزا منتظمی
در ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید. هویج ها را بشویید و رنده کنید. بهتره که با دنده ریز رنده کنید.

پیاز را همراه با یکی دو قاشق روغن تفت بدین تا سبک بشه. بعد هویج رنده کرده را اضافه کنید و مواد را تفت بدین تا هویج سبک بشه و تغییر رنگ بده.
تخم مرغ ها را به همراه آرد و نمک و فلفل بزنید تا از لختگی خارج بشن. هویج و پیاز تفت خورده و سرد را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.

مقداری روغن درون تابه بریزین و مواد خاگینه را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم بپزید.

