سالاد ماکارونی با مرغ
سالاد ماکارونی با مرغ همون ترکیب ساده و دوستداشتنی ماکارونی با سس و مواد مختلفه که همیشه جواب میده. برای مناسبت ها و جشن تولد که دیگه عالیه.
هم میشه سالاد ماکارونی با ماست رژیمی درست کرد و هم با سس مایونز.
سالاد ماکارونی از آمریکا شروع شد و کمکم راهشو به کشورهای دیگه باز کرد. تو هاوایی، این سالاد یه غذای اصلی حساب میشه و معمولاً با پیاز رندهشده و ماکارونی نرم درست میکنن.
در فیلیپین، سالاد ماکارونی یه جور دسر شیرینه که با پنیر، میوه و حتی ژلههای محلی سرو میشه. استرالیا و نیوزلند هم به اسم “سالاد پاستا” شناخته میشه و بیشتر تو سوپرمارکتها آمادهشو میفروشن.
خلاصه هر کشوری یه نسخه مخصوص خودش رو داره، ولی اصل ماجرا همون ترکیب ساده ماکارونی با مواد خوشمزهست.
سالاد ماکارونی یه جور غذاست که هیچوقت از مد نمیافته. میتونی خیلی راحت درستش کنی، موادشو با سلیقه خودت تغییر بدی و مطمئن باشی همه ازش خوششون میاد.
تو این مطلب قراره ورژن خیلی خوشمزه سالاد ماکارونی با مرغ رو یاد بگیریم. پاستا تن ماهی رژیمی هم گزینه بسیار عالی و خوشمزه است.
مواد لازم:
- ۵۰۰ گرم پاستا
- ۱ لیتر آب
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ عدد هویج بزرگ
- ۱۷۰ گرم ذرت شیرین
- ۳۰۰ گرم سینه مرغ
- ۱۵۰ گرم موزارلا
- پیازچه خرد شده به میزان دلخواه
- ۱/۲ پیاز کوچک
- سس مایونز
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
در ابتدا سینه مرغ رو آماده کنید.

سینه مرغ رو تکه کنید و به همراه یدونه پیاز کوچک خرد کرده داخل قابلمه بریزین. یک قاشق روغن اضافه کنید. یک ق چ زردچوبه و کمی پاپریکا بزنید و مواد رو تفت بدین. کمی نمک اضافه کنید و درب قابلمه رو بزارین.
حرارت رو کم کنید و اجازه بدین مرغ با آب پیاز کمی نرم بشه. بعد آب اضافه کنید و مرغ رو بپزید.
اندازه مرغ رو میتونید با توجه به سلیقه خودتون تنظیم کنید. مثلا 200 گرم یا بیشتر بردارین.

بعد از پخت، با کمک دو تا چنگال مرغ رو به صورت ریش ریش دربیارین. حالا مرغ آمادست. اون رو کنار بزارین و برین سراغ پخت پاستا.

یک لیتر آب و یک قاشق غذاخوری نمک رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا جوش بیاد. پاستا فرمی رو داخل آب جوش بریزین. به مدت زمانی که روی بسته نوشته شده حرارت بدین. وقتی خوب نرم شد، داخل آبکش بریزین و با آب سرد فراوان آبکشی کنید.

پاستا، هویج رنده کرده، ذرت، پنیر موزارلا، مرغ ریش ریش، پیازچه، پیاز و سس مایونز را داخل ظرفی بریزین و خوب مخلوط کنید. میتونید کمی ژامبون دودی هم اضافه کنید تا مزه سالاد ماکارونی بسیار لذیذ بشه.
استفاده از ژامبون و پنیر موزارلا دلخواه هست و میتونید حذفش کنید. در دستور اصلی وجود داره.

مواد رو کاملا با هم ترکیب کنید. برای خوشمزه تر شدن بهتره که حداقل یک ساعت در یخچال استراحت بدین.
اگر میخواین رژیمی تر باشه میتونید از مخلوط ماست و سس مایونز استفاده کنید.
🥗 راز خوشمزگی سالاد ماکارونی
| راز خوشمزگی | توضیح کوتاه |
|---|---|
| ماکارونی درست پخته | نه خیلی نرم و نه خیلی سفت؛ باید “آلدنته” باشه تا له نشه. |
| سس متعادل | استفاده از مایونز یا ترکیب ماست و مایونز؛ نه خیلی زیاد که سنگین بشه، نه خیلی کم که خشک بمونه. |
| مواد تازه و رنگی | خیارشور، ذرت، نخودفرنگی، هویج یا فلفل دلمهای تازه باعث طعم و ظاهر جذاب میشن. |
| طعمدهندههای کوچک | کمی آبلیمو، نمک، فلفل سیاه یا سبزیجات خشک مثل شوید و جعفری، مزه رو کامل میکنن. |
| استراحت در یخچال | گذاشتن سالاد برای چند ساعت در یخچال باعث میشه مواد با هم ترکیب بشن و مزهها جا بیفته. |
| تزئین هوشمندانه | روی سالاد رو با زیتون، گوجهگیلاسی یا سبزی تازه تزئین کن تا هم خوشمزهتر و هم چشمنواز بشه. |
برای دیدن فیلم های آموزشی کافیه پیج اینستاگرام ایران پخت رو دنبال کنید و فیلم های آموزشی رو ببینید.

