» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن – خوشمزه و رژیمی
بدون تخم مرغ - رژیمی - قنادی - کیک - مطالب - ویدئو

کیک خرما بدون تخم مرغ و همزن – خوشمزه و رژیمی

آذر 8, 1403 190494

کیک خرما بدون تخم مرغ خیلی خیلی خوشمزس😋 با وجودی که تخم مرغ نداره اما بافتش عالیه👌 فیلم کامل طرز تهیه این کیک رو در کانال آشپزیمون در ایتا مشاهده کنید.

برای این کیک یه سس قهوه خوشمزه هم درست میکنیم که باعث میشه خوشمزگی این کیک چندین برابر بشه.

کیک خرما بدون تخم مرغ علاوه بر این که خوشمزه هست و بسیار مقوی، یه گزینه عالی برای سرو کردن در کنار یه فنجون چای یا قهوه و یا شیر هست.

پس اگر بچه بدغذایی دارین که اهل خوردن خرما نیست و یا دوست دارین برای فصل امتحانات بچه ها یه تغذیه و خوراکی سالم و خوشمزه درست کنید، پیشنهاد می کنم این کیک رو حتما امتحان کنید.

من این دستور رو هر هفته درست میکنم و هر بار که آماده میشه از دفعه قبل بیشتر دوستش دارم🥰

طعم خرما معلوم نمیشه به خاطر همین گفتم اگر بچه هاتون خرما نمیخورن این کیک رو بهشون بدین.

خرما جدا از طعم شیرینش به خاطر خواص بسیار مغذی که داره، خوردنش در طب سنتی و اسلامی بسیار تاکید شده.

خرما سرشار از فیبر و یک آنتی اکسیدان عالی هست.

اگر دوست دارین فواید خرما را بیشتر بشناسید حتما این مطلب را مطالعه کنید.

فیلم طرز تهیه کیک خرما بدون تخم مرغ رو در کانال آشپزیمون در ایتا بارگذاری کردم. حتما ببینید تا غلظت مایه کیک رو بدونید در حد حدی باید باشه.

پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین. گروه برای رفع اشکال هم داریم.

کیک خرما بدون تخم مرغ

اگر دوست دار درست کردن شیرینی های بدون تخم مرغ هستید پیشنهاد می کنم از آموزش طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ و کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ هم دیدن کنید.

همه دستورات تست شده هستن خیالتون راحت باشه.

مواد لازم:

خرما هسته گرفته یک پیمانه معادل 225 گرم
آرد قنادی دو پیمانه سرپر معادل 260 گرم
آب جوش یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر
شکر قهوه ای یا سفید یک سوم پیمانه معادل 73 گرم
ماست غلیظ و شیرین یک چهارم پیمانه معادل 60 گرم
کره ذوب و سرد شده 6 قاشق غذاخوری معادل 85 گرم
وانیل یک قاشق چایخوری وانیل مایع یا نصف ق چ وانیل پودری
بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
نمک  یک پنس
گردو خرد شده نصف پیمانه در صورت تمایل
شکلات چیپسی نصف پیمانه در صورت تمایل

 

مواد لازم برای سس قهوه:

پودر قهوه فوری یک قاشق غذاخوری
آب جوش یک قاشق غذاخوری
پودر شکر یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک خرما بدون تخم مرغ

اول از همه هسته های خرما رو جدا کنید و داخل یه ظرف بریزین و آب جوش رو بهش اضافه کنید و یک ربع استراحت بدین تا خرماها کاملا نرم بشن.

در این فاصله، کف یه قالب لوف 22 سانتی یا قالب ساده 18 سانتی رو کاغذ روغنی بزارین و با برس چرب کمی کاغذروغنی رو چرب کنید.

فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

مواد خشک که شامل آرد، بکینگ پودر، نمک و دارچین رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید و کنار بزارین.

حالا خرما و آب جوش رو داخل مخلوط کن بریزین. شکر قهوه ای یا سفید، ماست، کره آب کرده و وانیل رو اضافه کنید. و دستگاه رو روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط بشن و یه مایه یکدست درست بشه.

مایه رو به آرد اضافه کنید. و با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.

هم زدن زیادی لازم نیست چون باعث میشه بافت کیک ما خشک بشه.

مایه کیک بسیار غلیظ هست و این غلظت رو در فیلم نشون دادم. عضو کانال ایتا بشین و فیلم ها رو ببینید.

در صورت تمایل گردو که خرد کردین و شکلات چیپسی هم اضافه کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزین.

قالب رو یکی دو بار به سطح زمین بکوبید تا هوای اضافی داخل مواد خارج بشه.

بعد در فر گرم بین 45 تا 60 دقیقه قرار بدین.

نکته مهم:

دما و قدرت فرها با هم متفاوت هست. پس نمیشه گفت همه باید 60 دقیقه صبر کنن تا کیکشون بپزه. در دستور اصلی مدت زمان 60 دقیقه است. ولی برای من 45 دقیقه زمان برد و کیک کاملا پخته بود. بنابراین بعد از 45 دقیقه، یه سیخ چوبی رو مرکز کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی آمادست .و اگر نه بهتره چند دقیقه دیگه زمان بدین.

بعد از این که از فر خارج کردین ده دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته بعد سس قهوه را روی اون بریزین.

برای درست کردن سس قهوه هم کافیه همه مواد سس رو با هم مخلوط کنید و روی کیک بریزین.

یه هارمونی عالی بین طعم قهوه و دارچین و خرما وجود داره. ت.صیه میکنم این سس رو حذف نکنید.

نوش جان💖

در پناه خدای مهربون باشید.❤️❤️❤️

👩🍳 آشپزی یک هنره,کدبانوی هنرمندخونت باش😌

 

اطلاعات ارزش تغذیه ای کیک خرما بدون تخم مرغ

  • کالری: 532 کیلو کالری
  • کربوهیدرات: 78 گرم
  •  پروتئین: گرم
  •  چربی: 22 گرم
  •  چربی اشباع: گرم
  •  چربی غیر اشباع: گرم
  •  چربی تک غیراشباع: گرم
  •  چربی ترانس: گرم
  •  کلسترول: 22 میلی گرم
  •  سدیم: 161 میلی گرم
  •  پتاسیم: 441 میلی گرم
  •  فیبر: گرم
  • شکر: 30 گرم
  •  ویتامین آ: 315 IU
  •   ویتامین سی: 1 میلی گرم

 

اگر از این مطلب خوشتون آمد و یا کیک رو درست کردین نظرتون رو کامنت کنید و با دادن ستاره به این مطلب رای بدین. این کار کمک میکنه تا ما نظر شما رو بدونیم و در راستای خواست شما تولید محتوا کنیم. پس منتظر نظرات شما دوستان هستم. عکس زیبای کیکتون رو میتونید در گروه آشپزیمون در ایتا ارسال کنید.

عکسا رو دیدین؟😍😍
کدبانوهای کانال آشپزیمون درست کردناااا
همین کیک خرما بدون تخم مرغ هست. شما هم امتحان کنید.

چه کسانی نباید خرما بخورند؟

خرما یکی از دسرهای محبوب و مغذی است که به خاطر قند بالا و مواد مغذی فراوانش معروف است. با این حال، برخی از افراد باید در مصرف خرما احتیاط کنند یا از آن بپرهيزند.

ابتدا، افرادی که به دیابت مبتلا هستند، باید مراقب مقدار خرما مصرفی خود باشند. خرما حاوی قند طبیعی و کالری بالا است که ممکن است باعث افزایش قند خون شود. به همین دلیل، مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه ضروری است.

دوم، افرادی که در حال رژیم‌گیری برای کاهش وزن هستند، باید در مصرف خرما دقت کنند. بررسی حجم و مقدار کالری این میوه می‌تواند به مدیریت بهتر وزن کمک کند.

سوم، افرادی که دارای مشکلات گوارشی، مانند نفخ یا سوزش معده هستند، ممکن است پس از خوردن خرما با مشکل مواجه شوند. همچنین، افرادی که به آلرژی‌ها و حساسیت‌های خاص مواد غذایی دچار هستند نیز باید مراقب باشند.

در نهایت، افرادی که به داروهای خاصی نیاز دارند یا دارای بیماری‌های خاص هستند، بهتر است پیش از افزودن خرما به رژیم غذایی خود با پزشک مشورت کنند.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت