سالاد بادمجان ترکی
سالاد بادمجان ترکی یه سالاد خوشمزه و باب میل دوستانی هست که عاشق بادمجان هستن.
این سالاد دستورهای مختلفی داره و طرز تهیه سالاد بادمجان عربی و سالاد بادمجان ایتالیایی یه تفاوت هایی با هم دارند. در این مطلب طرز تهیه بادمجان ترکی رو میبینیم.
همین سالاد ترکی هم دستورهای مختلفی داره و سرآشپزهای مختلف هر کداام دستور مخصوص به خودشان را ارائه کردند.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 3-4 نفر
- یک عدد بادمجان درشت
- 2-3 عدد گوجه فرنگی
- 1 عدد پیاز
- یک حبه سیر
- 2-3 عدد فلفل دلمه ای
- 10 – 12 عدد زیتون سیاه
- 2 عدد لیموترش
- 3 قاشق سرکه
- یک سوم پیمانه روغن زیتون
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد بادمجان ترکی
بادمجان رو بشورین و با پوست روی شعله پخش که قرار بدین. حرارت رو زیاد کنید تا بادمجان کباب بشه. باید جوری باشه که پوست بادمجان بسوزه و گوشت بادمجان هم پخته بشه.
روی زغال هم میتونید بادمجان رو کباب کنید. فلفل دلمه ای رو هم به همین ترتیب کباب کنید
بعد از این که آماده شد، زیر شیر آب سرد بگیرید و بعد روی تخته کار قرار بدین.
گوشت بادمجان رو با کارد یا قاشق خارج کنید و داخل ظرف سالاد بریزین. سیر رو هم رنده کنید و به بادمجان اضافه کنید.
لیموها رو آب بگیرید و روی بادمجان ها بریزین. نمک و فلفل بپاشید و بادمجان ها رو زیر و رو کنید تا طعم دار بشن.
گوجه فرنگی و پیاز رو خرد کنید و به سالاد اضافه کنید.
زیتون ها رو هم خرد کنیدو به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به سالاد اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید.
در نهایت روغن زیتون و سرکه رو اضافه کنید.
میتونید یکی دو قاشق جعفری تازه خرد شده هم به سالاد بادمجان اضافه کنید که باعث میشه مزه بسیار عالی تری بگیره.
- اگر طعم ترش تری دوست دارین میتونید از کمی سماق هم استفاده کنید. در بسیاری از دستورات به جای سرکه از سماق استفاده میشه.