دمپخت عدس رزا منتظمی بدون گوشت و خوشمزه
دمپخت عدس رزا منتظمی یه دمپخت ساده ولی خوشمزه هست که قطعا میتونه جای خودش رو در برنامه هفتگی شما باز کنه.
اگر دوست دارین طرز تهیه دمپخت عدس ساده و خوشمزه رو یاد بگیرین این دستور مناسب شماست. این دستور برگرفته از کتاب هنر آشپزی نوشته بانو رزا منتظمی هست.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 6-8 نفر:
- نمـک و فلفل به مقـدار کـافی
- زردچـوبه 1 قـاشق چایخوری
- روغن 10 قـاشق سوپخوری
- پیاز1عدد
- هویج 2 عدد
- سبزی (تره و شوید) 200گرم
- کلم قمری 500گرم
- عدس200گرم
- برنج1کیلو
طرز تهیه دمپخت عدس رزا منتظمی
برنج را از دو ساعت قبل بشورید و در آب خیس کنید.
عدس را با 2 پیمانه آب، نمک و فلفل نیم پز میکنیم.
کلم را بشورید و ریز خرد کنید و با یکی دو قاشق روغن تفت بدین.
پیاز را خرد کرده و روغن تفت بدین تا سبک بشه. بعد به ترتیب زردچوبه، کلم، سبزی خرد شده، نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را تفت بدین. عدس و برنج را اضافه کنید و به اندازه ای آب بریزین که یک بند انگشت بالاتر از برنج باشد. قابلمه روی حرارت باشه و هر از گاهی مواد رو هم بزنید و صبر کنید تا آب برنج کاملا تمام بشه.
حرارت رو کم کنید و دمکنی بزارین. یک ساعت بعد دمپخت عدس و هویج ما آماده هست.
این غذا بدون گوشت هست اما طبیعتا اگر دوست داشته باشین میتونید با مرغ نگینی هم درست کنید. طرز تهیه عدس با مرغ هم با همین روش هست منتهی مرغ خرد شده را همزمان با پیاز تفت بدین و بعد باقی مراحل را انجام بدین.
طرز تهیه دمپختک سبزواری هم قبلا آموزش داده شده در صورت تمایل مشاهده کنید.