» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » چاشنی (ترشی-مربا-سس) » طرز تهیه رب فلفل دلمه ای
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای
چاشنی (ترشی-مربا-سس) - مطالب

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای

خرداد 21, 1403 2039

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای هم راحته و هم مقرون به صرفه. رب فلفل دلمه ای یکی از چاشنی های فوق العاده ای هست که به غذاهاتون رنگ و طعم بی نظیری میده . در اشپزخونه من رب فلفل به اندازه رب گوجه مهم و پر مصرف هست.

شاید بپرسین رب فلفل دلمه ای برای چی خوبه

این رب در تمامی غذاهایی که رب گوجه توش به کار میره میشه استفاده کرد .
من بیشتر داخل غذاهایی مثل پلوهای مخلوط – لوبیا پلو – هویج پلو – دیزی –سس ها_ ماکارونی و پاستا _ خوراک لوبیا – مخصوصا پیتزااملت – استانبولی-کباب تابه ای استفاده میکنم.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

فلفل دلمه ای قرمز
فلفل تند قرمزبه دلخواه
نمک دریایی یا معمولی
روغن مایع یا روغن زیتون
کمی تخم گشنیز و زیره سبزیچند حبه سیر

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای

برای درست کردن فلفل ها رو بشورید و تخم داخل شکم فلفلها رو خارج کنید بریزید دور فلفل ها رو خرد کنید و داخل بلندر بریزید و خوب پورشون کنید.حتما باید کاملا پوره بشن ، میتونین با چرخ گوشت چرخ کنید و بعد داخل مخلوط کن بریزید یا بعدش با گوشتکوب برقی بزنید ، خلاصه با هر وسیله که دارین کاملاااا له و پوره بشن


اگر خواستید ربتون تند بشه چند عدد فلفل تند قرمز رو با فلفل دلمه ای ها پوره کنید.

پوره فلفلها رو بریزید توی قابلمه بزرگی و بزارید روی حرارت تا اب فلفل ها بجوشه وبخار بشه و گوشت فلفل ها باقی بمونه تا به غلظت رب برسه

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای
دقت کنید اگر حتی مقدار خیلی کمی اب باقی بمونه ربتون در مدت زمات کوتاهی کپک میزنه
بعد که آبش کشیده شد بهش نمک دریایی اضافه کنید من برای دو کیلو فلفل یک و نیم قاشق غذاخوری نمک ریختم و برای هر کیلو دو تا سه قاشق روغن زیتون (یا روغن مایع)اضافه کنید و بازم اجازه بدین حسابی تا یکربع با روغن و نمک ریز ریز بجوشه و خوشرنگ بشه ، غلظتش مثل رب گوجه میشه بعد که کاملاااا خنک شد ، بریزید داخل شیشه یا کیسه فریزر داخل فریزر نگهداریش کنید
تقریبا از ۱۰ عدد فلفل دلمه ای بزرگ یک شیشه رب بدست میاد
البته بستگی داره فلفلهاتون چقدر گوشتی باشن
* بهتره از نمک دریایی استفاده کنید چون باعث میشه ربتون نگنده

اگر قرار هست مدت طولانی تری رب فلفل رو نگهداری کنید بهتر هست ربتون رو در بسته های کوچکتری بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید و موقع نیاز مصرف کنید. و یا بعد از ریخت داخل شیشه روی رب به اندازه یک سانت روغن زیتون بریزید تا از فاسد شدنش جلوگیری بشه
وقتی هر بسته یا شیشه رو از فریزر خارج میکنید که مصرف کنید، داخل یخچال قرار میدین بهتره که درب شیشه مصرفی رو‌نبندین که کپک نزنه

به این نوشته امتیاز بدهید!

admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت