» مطالب » رسپی ها » غذاهای اصلی » پلو » دمی گوجه با بلغور گندم
دمی گوجه با بلغور گندم
پلو - مطالب

دمی گوجه با بلغور گندم

خرداد 24, 1403 110274

دمی گوجه با بلغور گندم که به بلغور پلو هم معروفه یه غذای خوشمزه و مقوی هست. جنوبی های عزیز به این غذا دمی گمنه هم میگن.

گمنه از غذاهای معروف جنوبی است که از بلغور ریز گندم یا للک تهیه می‌شود. این غذا یک غذای خیلی قدیمی است که به جای پلو از آن استفاده می‌کردند و آن را به همراه خورش‌های مختلف یا قلیه ماهی جنوبی سرو می‌کردند. این غذا غذایی بسیار ساده و آسان و در غین حال بسیار مقوی است.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • بلغور 2 پیمانه
  • 2 عدد پیاز
  • 1 حبه سیر
  • 2 پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • 1 لیوان آب داغ (200 میلی لیتر)

طرز تهیه دمی گوجه با بلغور گندم

برای درست کردن دمی گوجه فرنگی با بلغور ابتدا روغن و کره را در تابه بریزید و روی حرارت بزارین تا کره آب بشه.

سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.

پس از سبک شدن پیازها، پوره گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

نمک و آب را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدین آب به نقطه جوش برسه.

بلغور را به سس گوجه فرنگی در حال قل زدن اضافه کرده و مخلوط کنید.

حالا اجازه دهید بلغور با حرارت ملایم داخل آب بپزه و آب غذا کاملا کشیده بشه.

بعد از این دمکنی بزارین و حرارت رو کم کنید و اجازه دهید حدود نیم ساعت بلغور پلو دم بکشه.

دمی گوجه با بلغور گندم

دمی بلغور ما آمادست😋

  • مثل دمی گوجه در این غذا میتونید از سیب زمینی نگینی هم استفاده کنید.
  • بسته به نوع بلغور مقدار آب مصرفی در دستور غذا ممکن است متفاوت باشد. اگر آبی که اضافه کردید برای نرم شدن بلغور کافی نیست، می توانید دوباره آب داغ اضافه کنید.
  • قبل از شروع به کار حتما بلغورها رو بشورید و چند دقیقه داخل آب خیس کنید.
  • بلغور پلو با مرغ هم میتونید درست کنید. برای این کار تکه های بدون استخوان مرغ رو به همراه پیاز خوب تفت بدین و بعد پوره گوجه و آب اضافه کنید.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت