طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی رو میزارم براتون با این امید که بشه پای ثابت برنامه غذاییتون😋 آخه خیلی خوشمزس
کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی یا فلافل لوبیا چیتی (حالا اسمش خیلی مهم نیست😉) یه غذای خوشمزه و گیاهی بدون گوشت هست که میتونه باب میل کوچیک و بزرگ باشه.
ادویه های معطر اضافه شده به غذا، طعم های عجیب و غریب مختلفی را ارائه می دهند که باعث میشه تا حس چشایی همه تحریک بشه.
اگر دوست دارین بچه هاتون غذاهای گیاهی رو بیشتر بخورن و یا مصرف حبوبات رو در برنامه غذاییشون بیشتر کنید جوری که خودشون متوجه نشن و ایراد نگیرن، این غذا خیلی به دردتون میخوره.
یه کتلت گیاهی خوشمزه که از بیرون کاملا ترد و از داخل نرم و خوشمزه هستند.
دیدن این دستورات رو هم بهتون پیشنهاد میکنم:
- کتلت گیاهی بدون تخم مرغ
- کتلت سبزیجات و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ
- کتلت گوشت و سیب زمینی رزا منتظمی
این کتلت هم بدون تخم مرغ و بدون گوشت هست.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم:
لوبیا چیتی یا قرمز | یک و نیم پیمانه پخته |
سیب زمینی متوسط | یک عدد پخته شده |
سیر | دو حبه رنده شده |
زنجبیل | زنجبیل تازه یک قطعه کوچک یا پودر زنجبیل |
گشنیز | 3 قاشق غذاخوری خرد شده |
نمک | به میزان لازم |
نشاسته ذرت یا آرد نخودچی | دو قاشق غذاخوری |
ادویه | به میزان لازم |
فلفل قلمی | یک تا دو عدد بر حسب ذائقه |
طرز تهیه کتلت لوبیا چیتی و سیب زمینی
در ابتدا لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید و چند بار آب لوبیا رو عوض کنید.
لوبیا رو بپزید و داخل یه صافی بریزین تا آبش کام گرفته بشه.
خیلی مهمه که لوبیا بدون آب باشه چرا که هر گونه آب اضافی سبب از هم پاشیدن کتلت میشه. پس بهتره که لوبیاهای پخته رو روی دستمال حوله ای آشپزخانه پهن کنیم تا هر چه آب اضافی داره گرفته و کاملا خشک بشه.
سیر، زنجبیل، فلفل قلمی و برگ گشنیز رو داخل غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید. لوبیاهای پخته و خشک شده رو هم اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید تا یه خمیر چسبناک درست بشه.
حالا این ترکیب رو به سیب زمینی آبپز سرد و رنده شده اضافه کنید. تجربه ای که من از درست کردن این غذا دارم اینه که حتما بزارین سیب زمینی سرد باشه تا بعدش یه خمیر لطیف به دست بیاد. حتی بهتره که از چند ساعت قبل سیب زمینی رو بپزید و بزارین داخل یخچال تا کاملا سرد بشه.
خوبیه این غذا اینه که از ادویه های مختلفی میتونید براش استفاده کنید. ادویه فلافل، ادویه کوکو و کتلت و یا حتی ادویه کاری همگی به خوبی روی این ترکیب جواب میدن.
در این مرحله ادویه و نشاسته ذرت یا آردنخودچی رو هم اضافه کنید. اما نمک نزنید. چرا که قراره این ترکیب استراحت داده بشه و نمک باعث میشه تا سیب زمینی آب بندازه. پس بهتره قبل از سرخ کردن نمک رو اضافه کنید.
لطفا با دادن ستاره به این آموزش نمره بدین و خوشحال میشم نظراتتون رو کامنت کنید. نظر شما برای ما خیلی مهمه چون باعث میشه کیفیت آموزش ها رو بالا ببریم.