طرز تهیه خاویار کدو خوراک گیاهی بسیار خوشمزه
طرز تهیه خاویار کدو هم خیلی راحته و هم غذای بسیار خوشمزه ای هست. شاید خاویار بادمجان رو قبلا درست کرده باشین، اما پیشنهاد میکنم حتما خاویار کدو رو هم امتحان کنید.
هم خیلی خاصیت داره و هم ساده و بدون گوشت و خوشمزه هست.
هر چی بیشتر در مورد غذاهای اصیل و قدیمی تحقیق میکنم، بیشتر متوجه میشم که چقدر دستور پخت این غذاها حساب شده و بر اساس نیاز بدن و طبع انسان تهیه شده.
خاویار بادمجان یه غذا با اصالت روسی هست و مربوط میشه به جنگ جهانی. زمانی که قحطی همه جا رو فرا گرفته بود، یه غذای ساده اختراع شد به نام خاویار بادمجان و چون خاویار یه غذای مجلل به حساب می آمد، لقب خاویار فقیر رو به این غذا دادن.
حالا خاویار کدو هم مشابه همین غذاست. شاید باورتون نشه ولی با چند تا سبزی تازه میشه یه غذای بسیار خوشمزه درست کرد.
اگر طرفدار کدو سبز هستین پیشنهاد میکنم طرز تهیه خورش کدوسبز با مرغ رو هم ببینید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید به تمام فیلم های آموزشی دسترسی داشته باشین و آموزش ها رو دنبال کنید. فیلم های آموزشی از طرز تهیه غذاهای مختلف گرفته تا بهترین شیرینی ها و کیک ها و دسرها رو در کانال ببینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین.
مواد لازم:
کدو سبز | 2 عدد |
پیاز | 1 عدد متوسط |
سیر | 1 حبه بزرگ |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد خرد شده |
هویج | 1 عدد رنده شده |
گوجه | 2 عدد بزرگ |
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خاویار کدو
در ابتدا باید همه مواد رو ریز خرد کنید و هویج رو رنده بزنید.
اگر کدوها ریز هستن به صورت حلقه ای برش بزنید. کدو رو خوب بشورین و نیاز نیست پوست کدو رو بگیرین.
پیاز رو ریز ریز خرد کنید و داخل یه تابه بریزین. دو سه قاشق روغن اضافه کنید و اجازه بدین پیاز با روغن تفت بخوره و کاملا سبک بشه. اما سرخ و طلایی نشه.
سیر رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. زمانی که عطر سیر بلند شد، زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از تفت دادن، کدو خرد شده و هویج رنده شده رو اضافه کنید.
در تابه رو بزارین و صبر کنید کدو تفت بخوره و سبک بشه.
حالا فلفل دلمه ای رو اضافه کنید و با سایر مواد تفت بدین. نمک و فلفل بزنید و گوجه های خرد شده رو اضافه کنید.
مجدد در تابه رو بزارین و حرارت رو کم کنید تا گوجه آب بندازه. زمانی که آب گوجه خارج شد نصف استکان آب به غذا اضافه کنید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه زمان بدین تا غذا پخته و تنگ آب بشه.
چاشنی این غذای گیاهی آبلیمو هست در صورت تمایل پنج دقیقه آخر پخت اضافه کنید.
راستی فلفل دلمه ای هم قابل حذف هست ولی باشه عطر بسیار خوبی به غذا میده.
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرین و از خواص بی شمارش بهره مند بشین.