» مطالب » قنادی » طرز تهیه پوره کدو حلوایی با تمام نکات
طرز تهیه پوره کدو حلوایی
قنادی - مطالب - نکات و تکنیک ها

طرز تهیه پوره کدو حلوایی با تمام نکات

شهریور 5, 1403 3037

طرز تهیه پوره کدو حلوایی خیلی راحته. کدو حلوایی سرشار از انواع ویتامین ها و فیبرها و مواد معدنی هست و میشه باهاش خوشمزه های خیلی زیادی رو درست کرد. من معمولا همون اول پاییز یکی دو تاش رو میگیرم و پوره و فریز میکنم و هر زمان لازم داشتم شب قبل داخل یخچال میزارم و صبح که شد قابل استفاده هست دستور پوره کردنش رو براتون میزارم اگر تونستید و دوست داشتین آماده کنید چون میخوام آموزش یه عالمه خوشمزه با این معجون خدادادی رو براتون بزارم.

موقع خرید، کدویی رو انتخاب کنید که سالم و بدون لَک باشه و وقتی با دست فشارش می دید له نشه. کدوی خیلی رسیده آب زیادی داره و مناسب شیرینی پزی نیست، پس حتما کدوهایی با وزن کمتر از سه کیلو رو انتخاب کنید، چرا که سایز بزرگتر طعم و بافت مورد نظر رو در پخت ایجاد نمی کنه. اين گیاه را قبل از برش زدن می تونید در جای خنک (بيرون از يخچال) نگه دارید، اما به محض بریدن و برداشتن تخمه‌های کدو، بايد اون در کیسه فریزر و در یخچال نگهداری کنید.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.


کدو رو با آب سرد بشورین و برش بزنید و تمام تخم ها و فیبر داخلش رو خارج کنید.
هر قسمت رو چند تکه کنید و داخل سینی که فویل یا چند لایه کاغذ گذاشتین قرار بدین جوری که سطح کدو رو به بالا باشه. برای پخت بهتر میتونید چند برش با چاقو روی کدو ایجاد کنید.

سینی رو بین نیم ساعت تا 45 دقیقه در فر بذارید. جنس کدوها و زمان پختشون متفاوته، بعد از نیم ساعت سینی رو دربیارید، در کدوها چنگال بزنید ببینید نرم شده یا نه اگر نیاز بود یک ربع دیگه در فر بذارید. بعد از اینکه کدوها پخته و نرم شدن، از فر بیرون بیارید و بذارید کاملا خنک شن. حالا کدوها رو با استفاده از قاشق از پوست جدا کنید. می تونید هم از چاقو استفاده کنید.

حالا نوبت پوره کردنه برای این کار میتونید از غذاساز، گوشکوب برقی یا چنگال استفاده کنید.
بعدش کدوهای پوره شده رو داخل آبکش بریزین و صبر کنید تا آب اضافی خارج بشه.
بعضی از کدوها خیلی آبدار هستن و شیرینی یا کیک رو خراب میکنن.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

پوره کدو آمادست، با توجه به دستور از این پوره پیمونه بزنید یا وزن کنید و استفاده کنید.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

این پوره قابلیت فریز شدن داره، برای این کار پوره کدو رو در کیسه ای ضخیم (زیپ لاک) بریزید، درش رو خوب ببندید، روش تاریخ بزنید و در فریزر بذارید. پوره فریز شده تا شش ماه قابل استفادست. کافیه اون رو بیرون فریزر بذارید تا یخش آب شه و بعد به راحتی استفاده کنید.

اگر اهل درست کردن نوشیدنی و اسموتی هم هستین میتونید پوره رو داخل قالب یخ بریزین و فریز کنید اینجوری هر موقع لازم داشتین چند تکه رو برمیدارین و استفاده کنید.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی در قابلمه

 

طرز تهیه پوره کدو حلوایی در قابلمه

روش بالا برای زمانی خوبه که شما تمام کدو حلوایی رو پوره کنید. اما گاهی پیش میاد که شما کدو حلوایی دارین اما فقط نیاز دارین بخشی از اون رو پوره کنید و یا فر در دسترستون نیست و نیاز به پوره کدو حلوایی دارین.

برای این کار مقداری از کدو رو برش بدین و پوست سخت اون رو با چاقوی تیز جدا کنید. اگر تخم و فیبر داره هم اون ها رو کامل جدا کنید. حالا به قطعات دلخواه برش بزنید و داخل قابلمه بریزین و مقداری آب روی اون بریزین و در قابلمه رو بزارین و حرارت اجاق رو روشن کنید.

با حرارت متوسط کدوها رو بپزید تا آب اون تموم شه. دوستان خیلی دقت کنید که به طرفه العینی کدوها میسوزن! باید حواستون بهش باشه و همین که آب کدو کشیده شد حرارت رو خاموش کنید. من برای یک پیمانه کدو خرد شده، یک استکان آب میریزم.

بعد از پختن و سرد شدن هم کدوها رو پوره کنید.

دیدین چقدر طرز تهیه پوره کدو حلوایی آسونه؟ به همین راحتی پوره کدوحلوایی ما آماده شد.
با استفاده از این منابع طبیعی و خدادادی خودمون و عزیزانمون رو در برابر بیماری ها بیمه کنیم حتما حکمتی داشته که خدا در این فصل قرارش داده❤️

 با پوره کدو حلوایی چی درست کنم

  • کیک کدو حلوایی بدون تخم مرغ
  • مافین کدو حلوایی
  • کاکا کدو حلوایی
  • کدو پلو
  • سوپ کدو حلوایی
  • نان کدو حلوایی
  • دونات کدو حلوایی
  • چیزکیک کدو حلوایی
  • مافین کدو حلوایی
  • هموس کدو حلوایی
  • راویولی کدو حلوایی
  • برگر کدو حلوایی

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت