» مطالب » قنادی » کیک » کیک ارده و کنجد عالی و خوشمزه
کیک ارده و کنجد
کیک - مطالب

کیک ارده و کنجد عالی و خوشمزه

مهر 1, 1403 3052

کیک ارده و کنجد یه کیک ساده ولی خوشمزه هست که میتونه برای صبحانه یا تغذیه مدرسه بچه ها عالی باشه.

برای این که بدونید چه مزه عالی داره باید حتما امتحان کنید🤌

بعد از یک بار درست کردن دیگه شمارش دفعات پخت این کیک، از دستتون خارج میشه😊

نه فقط بزرگ ترها بلکه بچه ها هم بدون استثنا عاشق این کیک میشن.

دسر ارده شیره و طرز تهیه حلوا ارده بدون شیر خشک هم پیشنهاد میکنم ببینید.

اگر عضو  کانال آشپزی ایران پخت   در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

مواد لازم:

  • یک پیمانه آرد
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک پنس نمک
  • سه چهارم پیمانه شکر
  • دو عدد تخم مرغ متوسط هم دما با محیط
  • یک دوم پیمانه روغن
  • یک چهارم پیمانه شیر هم دما با محیط
  • یک چهارم پیمانه ارده
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • کنجد برای روی کیک

کیک ارده و کنجد

طرز تهیه کیک ارده و کنجد عالی و خوشمزه

در ابتدا همه مواد را در محیط بزارین تا هم دما بشن.

فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

کف قالب را کاغذ روغنی بزارین و با برس کمی چرب کنید.

  • برای این میزان مواد میتونید از دو تا قالب لوف مینی یا یک قالب لوف 10 در 20 و یا قالب گرد 15 سانت استفاده کنید.
آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه متوسط ​​با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • منظور از یک پنس نمک، میزان نمکی هست که بین دو انگشت جا میشه.

داخل یه کاسه دیگه شکر و تخم مرغ و وانیل یا گلاب رو با همزن برقی به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا تخم مرغ پفکی و کرم رنگ بشه.

با همزن دستی هم میتونید این کار رو انجام بدین منتهی زمان بیشتری باید بزارین.

روغن، ارده و شیر را اضافه کنید و مجدد در حد مخلوط شدن هم بزنید.

مخلوط آرد را در دو سه مرحله اضافه کنید و هر بار با لیسک مواد رو خوب مخلوط کنید.

مایه کیک را در قالب بریزین و مقداری کنجد روی اون بپاشید و در فر گرم شده بزارین.

مدت زمان پخت بین 40 تا 45 دقیقه هست. اگر در قالب گرد میپزید، 30 تا 35 دقیقه زمان بدین.

بعد از پخت اجازه بدین تا کامل سرد بشه بعد برش بزنید.

کیک تا سه روز در ظرف دربسته قابل نگهداری هست.

اگر این دستور را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کند دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت