فیلم پیچیدن قطاب و پیراشکی بدون نیاز به دستگاه
فیلم پیچیدن قطاب و پیراشکی بدون نیاز به دستگاه
قطاب یکی از شیرینی های مخصوص و محبوب اصیل ایرانی هست. که طرفدارهای خاص خودش رو داره.
این شیرینی یه خمیر لطیف داره. و داخلش با پودر بسیار خوشمزه پر میشه.
این خمیر شکل میدیم. و در روغن یا فر سرخ میکنیم.
برای این که رژیمی باشه به راحتی در فر قابل درست کردنه.
به امید خدا در آموزشی جداگانه طرز تهیه قطاب خانگی رو میزارم براتون.
پیراشکی هم که بین ما ایرانی ها خیلی محبوبه. کوچیک و بزرگ دوستش دارن😋
قبل از این که فیلم پیچیدن قطاب و پیراشکی رو ببینید. خوبه که اطلاعاتی در مورد پیراشکی بهتون بدم.
اولین فروش خمیرِ شیرینِ سرخ کرده که به سبک دونات بود، به نام پیراشکی روسی بود.
معنی لغوی واژه پیراشکی Pirozhki، پای کوچیکه و به خمیر شکم پر تک نفره میگیم.
پیراشکی برای اولین بار در سال 1328 شمسی، توسط شخصی ارمنی تبار به نام گی گو به همراه شریک ايرانی اما روسی تبارش (خسروی)، در مغازه ای به نام خسروی در خیابون سی تیر تهران تولید شد.
پیراشکی فروشی خسروی اول فقط پیراشکی های کرم دار، مربایی، کلم و سیب زمینی تولید می کرد ولی به مرور پیراشکی گوشت، سوسیس و کالباس هم به منو اضافه شد.
خسروی و شریکش، چند سال بعد مغازه رو تغيير مكان دادند و فروشگاهی در مجاورت هتل نادری در خيابان جمهوری (نادری سابق) تاسيس کردند.
مکان جدید به دليل نزديكی به كافه نادری و واقع شدنش در مدرن ترين خيابان آن زمان در محبوبیت و موفقیتشون بسیار موثر بود و خیلی زود پیراشکی از خوردنی های محبوب ایرانی ها شد.
برای درست کردن قطاب یا پیراشکی از خمیر جادویی بدون تخم مرغ هم میتونید استفاده کنید.
البته دستگاه های ساده ای هم در بازار وجود داره. اما در فیلم پیچیدن قطاب و پیراشکی نشون دادم که چطور با دست و بدون دستگاه قطاب و پیراشکی رو بپیچید.
اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش های کانال رو دنبال کنید. و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید
و عضو بشین.