» مطالب » دانش تغذیه » آشپزی بدون » بدون گلوتن » کیک هویج با آرد برنج
کیک هویج با آرد برنج
بدون گلوتن - کیک - مطالب

کیک هویج با آرد برنج

آبان 15, 1403 5079

کیک هویج با آرد برنج یه کیک ساده و خوشمزه هست و برای دوستانی که در رژیم بدون گلوتن هستن عالیه👌

از دسته آموزش های بدون آرد طرز تیهه کیک با برنج خیس شده، طرز تهیه کیک با آرد نخودچی، کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ رو بهتون معرفی میکنم.

و اما کیک هویج🥕

کیک هویج یکی از کیک‌های محبوب در فرهنگ‌های مختلف است که ریشه‌های آن به قرون وسطی برمی‌گردد. در آن زمان، هویج به عنوان یک ماده غذایی شیرین و خوشمزه شناخته می‌شد و در تهیه نوشیدنی‌ها و دسرها مورد استفاده قرار می‌گرفت. با گذشت زمان، استفاده از هویج در تهیه کیک آغاز شد. این کیک به‌ویژه در کشورهای اروپایی مانند بریتانیا و هلند شهرت پیدا کرد.

در دهه ۱۹۷۰، کیک هویج به تدریج به آمریکا راه یافت و به یکی از دسرهای محبوب در جشن‌ها و مناسبت‌ها تبدیل شد. طعم شیرین و خاص هویج به همراه ادویه‌هایی مانند دارچین و جوز هندی، این کیک را متمایز کرده است. علاوه بر طعم لذیذ، کیک هویج به خاطر اینکه شامل هویج و دیگر مواد مغذی است، به عنوان گزینه‌ای سالم نیز شناخته می‌شود. امروزه این کیک در نسخه‌های مختلف و با تزیینات متنوع در سرتاسر جهان تهیه می‌شود.

اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم  پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین

کیک هویج بدون تخم مرغ هم در سایت آموزش دادم. اینم از آموزش امروز 😊

مواد لازم:

  • 3 عدد تخم مرغ
  • 200 گرم شکر قهوه ای
  • 250 گرم هویج رنده شده
  • 180 گرم آرد برنج
  • یک پنس نمک
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • 100 گرم روغن مایع
  • نصف قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کیک هویج با آرد برنج

برای درست کردن این کیک باید زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنیم.

سفیده تخم مرغ رو فرم میدیم و کنار میزاریم. یادتون نره که باید ظرف و پره های همزن خشک و عاری از هر نوع چربی باشن تا خوب فرم بگیرن.

کیک هویج با آرد برنج

زرده تخم مرغ هارو با 200 گرم شکر قهوه ای و یک دوم قاشق چایخوری وانیل می زنیم تا حجم آنها زیاد بشه.

250 گرم هویج رنده شده را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

180 گرم آرد برنج رو با کمی نمک و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کرده اضافه می‌کنیم و هم می زنیم. 100 گرم روغن مایع رو اضافه می‌کنیم و هم می زنیم و در انتها سفیده رو اضافه کرده و فولد می کنیم تا کاملا مخلوط بشن.

داخل قالب 20 ریخته و در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم

براتون آرزوی دل خوش و تنی سلامت دارم❤️

اگر این دستور غذا را دوست داشتید، لطفاً یک امتیاز ستاره به این آموزش بدین و  نظرتون رو کامنت کنید. رتبه بندی ستاره ها به بقیه کمک می کنه دستور العمل های من را پیدا کنند، و حمایت شما برای من بسیار مهم است!

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت