کیک پرتقال وارونه بدون فر
کیک پرتقال وارونه بدون فر رو قراره در این مطلب با هم یاد بگیریم.
کیک وارونه به نام های کیک برگردان یا کیک آپساید داون هم شناخته میشه. این کیک زیبا و خوشمزه به دلیل روش خاصی که در تهیه اش داره به این نام معروفه.
تاریخچه پیدایش این کیک ها برمیگرده به قرن نوزدهم میلادی. در آن زمان، مردم با استفاده از میوه های تازه و در دسترس، کیک های خوشمزه ای درست میکردند که معمولاً در تابه های چدنی تهیه میشد. میوه هایی مثل آناناس، سیب و هلو معمولاً در ته تابه قرار میگرفتند و سپس مایه کیک بر روی آنها ریخته میشد. پس از پخت، کیک به آرامی از تابه خارج میشد و میوه ها به صورت زیبا و تزئینی در بالای آن قرار میگرفتند.
یکی از معروف ترین انواع کیک آپساید داون، کیک آناناس هست. این کیک برای اولین بار در اواسط قرن بیستم بهطور رسمی معرفی شد و به سرعت محبوبیت پیدا کرد. چرا که کمپوت های آناناس همیشه در دسترس بودند و با برش های یکدستی که داشتند کار را راحت میکردند.
در این آموزش کیک پرتقال وارونه بدون فر رو یاد میگیریم. کیک نارنگی و سیب وارونه هم با همین دستور میتونید درست کنید.
به یاری خدا در آموزشی جداگانه کیک پرتقال وارونه بدون تخم مرغ هم آموزش میدم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی ترکدار پرتقالی بدون تخم مرغ
مواد لازم:
- یک عدد پرتقال بزرگ
- نصف پیمانه شکر
- نصف پیمانه ماست یا شیر یا آب پرتقال
- یک پیمانه آرد
- یک قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک عدد تخم مرغ
- یک سوم پیمانه روغن
مواد کارامل:
- شکر یک چهارم پیمانه
- آب دو سه قاشق غذاخوری
- کره یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک پرتقال وارونه بدون فر
ابتدا کارامل رو درست کنید.
پرتقال ها رو پوست بگیرین و برش حلقه ای بزنید. خیلی ضخیم یا خیلی نازک برش نزنید.
برش های پرتقال رو کف قابلمه یا قالب بزارین و کارامل آماده شده رو روی پرتقال ها بریزین.
زمان پخت بستگی به جنس قابلمه و میزان حرارت داره.
- اگر به هر دلیلی دوست نداشتین کارامل درست کنید، کف قابلمه یا قالب رو با دست و دلبازی با کره چرب کنید. دو قاشق شکر بپاشید و بعد برش های پرتقال رو بچینید. با این روش میزان کارامل و رنگ گرفتن کیک کمتره اما خب کار راه میفته.
- لطفا بزارین کیک کامل سرد بشه بعد از قالب جدا کنید.
با صرف کمی زمان و یه کم خلاقیت میتونید کاپ کیک های وارونه بسیار خوشمزه و چشم نوازی هم درست کنید.
و همین طور میتونید از ترکیب پرتقال، نارنگی، لیموترش و پرتقال خونی استفاده کنید.
پیشنهاد می کنم جهت دیدن فیلم های آموزشی و سایر آموزش های غذا و شیرینی عضو کانال آشپزی در ایتا بشین و علاوه بر این آموزش، هر روز شاهد آموزش های جدید باشین.