» آشپزی بدون » بدون تخم مرغ » طرز تهیه کیک یخچالی بدون فر با فیلم | دسر فوری و شیک با چند قلم مواد ساده
بدون تخم مرغ - بدون فر - کیک - مطالب - ویدئو

طرز تهیه کیک یخچالی بدون فر با فیلم | دسر فوری و شیک با چند قلم مواد ساده

اردیبهشت 24, 1404 40148

طرز تهیه کیک یخچالی بدون فر با فیلم رو در این مطلب براتون میزارم.

کیک یخچالی یکی از اون دسرهای خوشمزه هست که هم درست‌ کردنش راحته، هم نتیجش فوق‌ العاده‌ست! 😋 اگه وقت نداری یا حوصله روشن کردن فر رو نداری، این کیک بهترین انتخابه. با چند تا ماده ساده مثل بیسکوییت، شیر، پودر کاکائو می‌تونی یه دسر مجلسی و شیک بسازی که همه عاشقش می‌شن ❤️

از اونجایی که این کیک نیاز به پخت نداره، برای روزهای گرم تابستون ☀️ یا وقتی مهمون سرزده داری، یه گزینه نجات‌ بخش محسوب می‌شه! فقط کافیه لایه‌ لایه مواد رو بچینی، بذاری یخچال و چند ساعت صبر کنی تا خودش رو بگیره. بعدش یه برش خوشگل بزن و نوش جان کن 🍫✨

می‌تونی با افزودن میوه‌هایی مثل موز 🍌 یا توت‌فرنگی 🍓 یا حتی مغزها، طعمش رو خاص‌تر کنی. خلاصه که این کیک، هم ساده‌ست، هم سریع، هم خوشگل، هم خوشمزه! 😍

اگه یه بار درستش کنی، دیگه همیشه جزو گزینه‌ هات برای مهمونی یا دورهمی می‌شه 🎉

من فیلم های آموزشی رو در کانال آپارات ایران پخت و کانال ایران پخت در ایتا بارگزاری میکنم. اگر عضو کانال بشین به تمام فیلم های رایگان آموزشی آشپزی و شیرینی پزی دسترسی خواهید داشت.

مواد لازم:

  • سه بسته بیسکویت پتی بور
  • 3 قاشق آرد
  • 4 قاشق پودر کاکائو
  • یک پیمانه شکر
  • 6 پیمانه شیر
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک قاشق چایخوری وانیل

طرز تهیه کیک یخچالی بدون فر

در ابتدا سس شکلاتی را آماده کنید. برای این کار  آرد، پودر کاکائو، شکر و شیر را در یک قابلمه مناسب بریزید و آنها را مخلوط کنید. شیر حتما باید سرد باشه تا آرد داخلش گلوله گلوله نشه.

قابلمه را روی حرارت بزارین و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. بعد از روی حرارت بردارین و کره و وانیل رو بهش اضافه کنید.

درب قابلمه رو بزارین و صبر کنید تا سس از حرارت بیفته و هم دما با محیط بشه.

بیسکویت های پتی بور را کف یک ظرف بچینید. جوری که تمام سطح ظرف رو بپوشونه.

مقداری از سس شکلاتی روروی بیسکویت ها بریزین و ثاف کنید. سعی کنید همه قسمت ها به سس آغشته بشن.

حالا لایه بعدی رو به همین ترتیب انجام بدین.

تعداد لایه ها بستگی به سایز ظرف و تعداد بیسکویت های شما داره. با این سایز ظرف، 4 لایه درست میشه.

لایه آخر رو سس شکلاتی بریزین و ظرف رو به مدت 2 ساعت در یخچال بزارین.

بعد از این بیرون بیارین و روی کیک رو پودر بیسکویت یا پودر نارگیل بریزین و با میوه های دلخواه تزیین کنید.

 

شاید این آموزش های بدون فر رو هم دوست داشته باشین:

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00
admin

admin

خیلی چیزها دست به دست هم دادن تا به فکر راه انداختن این سایت بیفتم، که مهمترینش عشق من به آشپزی و شیرینی پزی بود. کمکت میکنم با همون مواد اولیه ای که در منزل داری بهترین غذاها و شیرینی ها رو درست کنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت