مافین موز و گردو
مافین موز و گردو از اون مافین های خوشمزه و راحت هست که میتونه گزینه خوبی برای پذیرایی، صبحانه یا سرو در کنار یک فنجان چای یا قهوه و یا شیر گرم باشه.
یکی دیگه از دلایلی که باعث میشه من این کیک فنجانی موزی رو دوست داشته باشم اینه که برای آماده سازی مایه کیک، فقط به یه کاسه نیاز دارین و اصلا ظرف اضافه کثیف نمیشه و این خودش حسن بزرگی هست😉
به علاوه در عرض نیم ساعت آماده میشن و اصلا دردسر ندارن و مهم تر از همه این که میتونید مافین موزی رو فریز کنید و هر زمان دوست داشتین بیرون بیارین و نوش جان کنید.
دوستان عزیزم اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه کدبانوی خوش سلیقه بشین. فیلم های اموزشی رو در کانال بارگزاری میکنم و شما در سایت فقط عکس کارها رو میبینید. پس کافیه روی لینکی که گذاشتم بزنید👆 و عضو بشین
مواد لازم برای 16 عدد مافین موز و گردو:
1 | تخم مرغ | 2 عدد بزرگ |
2 | شکر | سه چهارم پیمانه |
3 | روغن مایع | نصف پیمانه |
4 | شکر قهوه ای | یک چهارم پیمانه |
5 | موز رسیده و نرم | یک و نیم پیمانه پوره شده |
6 | وانیل | نصف قاشق چایخوری |
7 | جوش شیرین | یک قاشق چایخوری |
8 | بکینگ پودر | نصف قاشق چایخوری |
9 | پودر دارچین | نصف قاشق چایخوری |
10 | آرد قنادی | دو پیمانه |
11 | گردو خرد شده | یک پیمانه (اختیاری) |
طرز تهیه مافین موز و گردو
یه سری توضیحات هست که همین ابتدا میگم:
- ترجیحا جوش شیرین رو حذف نکنید چرا که تاثیر زیادی در پف مافین داره اما اگر به هر دلیلی دوست نداشتین ازش استفاده کنید به همون میزان بکینگ پودر جایگزین کنید. بنابراین یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر استفاده میشه.
- برای این دستور باید از موزهای کاملا نرم و رسیده و بهتر بگم موزهایی که سیاه شدن و نمیدونید چکارشون کنید، استفاده کنید. یک و نیم پیمانه موز له شده تقریبا برابر با سه عدد موز متوسط یا چهار عدد موز کوچک هست.
- استفاده از شکر قهوه ای باعث میشه تا مزه بی نظیری به مافین ها داده بشه علاوه بر این که بر روی رنگ مافین هم تاثیر داره. در صورتی که در دسترس نیست میتونید حذفش کنید.
- استفاده از گردو اجباری نیست و شما میتونید به جای گردو از شکلات چیپسی، کشمش، پرک بادام یا … هم استفاده کنید.
خب در ابتدا فر را روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
داخل قالب مافین کپسول بزارین و اگر قالب کاپ کیک و مافین فلزی ندارین میتونید از قالب های مخصوص مافین که کاغذی هستند و قابلیت قرارگیری در فر رو دارن استفاده کنید. یا حتی لیوان های یک بار مصرف کاغذی رو برای این کار در نظر بگیرید. من داخل کانال آشپزی ایران پخت در ایتا یه آموزش گذاشتم در همین مورد، کیک فنجانی داخل لیوان یک بار مصرف اونم بدون فر😊
آرد و دارچین را با هم مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید و فقط تا زمانی که مواد با هم مخلوط بشن هم بزنید. اصلا هم زدن زیاد نیاز نداره و این کار باعث میشه مافین ها بعد از پخت بافت سفتی داشته باشن.
گردوها را داخل مایه کیک بریزید و یه هم کوچیک بزنید.
مایه کیک را بین قالب ها تقسیم کنید. سعی کنید تا بالا کپسول ها رو پرکنید و فقط چند میل رو خالی بزارین.
- برای داشتن حداکثر طعم و شیرینی از موز بسیار رسیده استفاده کنید . آنها را با چنگال در یک کاسه له کنید یا در یک کیسه بزرگ زیپلاک قرار دهید و با دست فشار دهید تا کاملا له شوند.
- برای جلوگیری از گلوله شدن خمیر، بهتر است که آرد را داخل مواد الک کنید.
- باز هم سفارش میکنم که از هم زدن بیش از اندازه واد خودداری کنید.
امیدوارم که درست کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
اگر دوستدار استفاده از موز در شیرینی هستید پیشنهاد میکنم آموزش طرز تهیه رولت موزی بدون خامه رو هم ببینید.
لطفا با دادن ستاره به این آموزش نمره بدین و خوشحال میشم نظراتتون رو کامنت کنید. نظر شما برای ما خیلی مهمه چون باعث میشه کیفیت آموزش ها رو بالا ببریم.