طرز تهیه شیرین پلو
طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که […]
طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که […]
طرز تهیه میگو پلو بوشهری تقدیم به همه شما خوبان میگو پلو رو میشه ساده و یا باسبزی درست کرد. بوشهری های عزیز این غذای خوشمزه رو به همراه سبزی درست میکنن. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و […]
طرز تهیه والک پلو خوشمزه و دوست داشتنی رو با هم یاد میگیریم. والک پلو را هم میشه با والک کوهی خشک درست کرد و هم با والک تازه. وزن والک خشک باید یک چهارم والک تازه باشه. والک تازه که اواخر بهار به بازار […]
نجف دریابندری نویسنده و مترجم ایرانی و صاحب تألیفات و ترجمههای متعدد است. حوزهی آثار منتشرشده از او به گستردگی ترجمه تا آشپزی است. وفاداری به سبک ویژهی نویسنده و دقت بر جزئیات متن، نگاهی هوشمندانه و انتقادی به ترجمه و تبحر در زبانهای مبداء […]
طرز تهیه اشکنه به رو در این مطلب با هم یاد میگیریم. اشکنه از غذاهای فوری و اصیل ایرانی هست که در عین ساده بودن بسیار پرخاصیت هستن. یکی از بهترین تعریفات بر جامانده از زمان گذشته از کتاب نادر میرزا دربارهٔ اشکنه نقل شدهاست: ”اشکنه خورشهای نان است […]
سالاد بادمجان ترکی یه سالاد خوشمزه و باب میل دوستانی هست که عاشق بادمجان هستن. این سالاد دستورهای مختلفی داره و طرز تهیه سالاد بادمجان عربی و سالاد بادمجان ایتالیایی یه تفاوت هایی با هم دارند. در این مطلب طرز تهیه بادمجان ترکی رو میبینیم. […]