• خارج کردن ژله از قالب

    خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

    اردیبهشت 12, 14030 55

    فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم […]

  • نحوه عمل آوری خمیرمایه برای انواع نان و شیرینی و پیتزا

    فروردین 31, 14030 87

    نحوه عمل آوری خمیرمایه بسیار مهمه. در شیرینی پزی، خمیر مایه مثل جوش شیرین و بیکینگ پودر در دسته موادِ حجم دهنده قرار داره و فرق اصلیش با مواد دیگه در طبیعی بودنشه. خمیرمایه موجودی زندست که با تغذیه کردن فعال می شه و از […]

  • کانال آشپزی در ایتا

    کانال آشپزی در ایتا

    فروردین 27, 14030 172

    اگر دنبال کانال آشپزی در ایتا هستی و میخوای یه کانال همه چی تموم داشته باشی، کانال آشپزی آسان که آموزش هاش تکراری نباشه و بتونی مستقیم با مربی رفع اشکال انجام بدی این کانال مخصوص توئه😊 من نویسنده کتاب الکترونیکی خوشمزه های بدون تخم […]

نوشته های تازه

پلو طرز تهیه شیرین پلو

طرز تهیه شیرین پلو

اردیبهشت 28, 1403 0 34

طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که […]

پلو مطالب طرز تهیه میگو پلو بوشهری

طرز تهیه میگو پلو بوشهری

اردیبهشت 27, 1403 0 25

طرز تهیه میگو پلو بوشهری تقدیم به همه شما خوبان میگو پلو رو میشه ساده و یا باسبزی درست کرد. بوشهری های عزیز این غذای خوشمزه رو به همراه سبزی درست میکنن. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و […]

پلو مطالب طرز تهیه والک پلو

طرز تهیه والک پلو

اردیبهشت 27, 1403 0 26

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و دوست داشتنی رو با هم یاد میگیریم. والک پلو را هم میشه با والک کوهی خشک درست کرد و هم با والک تازه. وزن والک خشک باید یک چهارم والک تازه باشه. والک تازه که اواخر بهار به بازار […]

رسپی ها

بیوگرافی نجف دریابندری

اردیبهشت 27, 1403 0 19

نجف دریابندری نویسنده و مترجم ایرانی و صاحب تألیفات و ترجمه‌های متعدد است. حوزه‌ی آثار منتشرشده از او به گستردگی ترجمه تا آشپزی‌ است. وفاداری به سبک ویژه‌ی نویسنده و دقت بر جزئیات متن، نگاهی هوشمندانه و انتقادی به ترجمه و تبحر در زبان‌های مبداء […]

بدون گوشت خوراک طرز تهیه اشکنه به

طرز تهیه اشکنه به

اردیبهشت 27, 1403 0 18

طرز تهیه اشکنه به رو در این مطلب با هم یاد میگیریم. اشکنه از غذاهای فوری و اصیل ایرانی هست که در عین ساده بودن بسیار پرخاصیت هستن. یکی از بهترین تعریفات بر جامانده از زمان گذشته از کتاب نادر میرزا دربارهٔ اشکنه نقل شده‌است: ”اشکنه خورش‌های نان است […]

آشپزی ملل سالاد مطالب سالاد بادمجان ترکی

سالاد بادمجان ترکی

اردیبهشت 26, 1403 0 31

سالاد بادمجان ترکی یه سالاد خوشمزه و باب میل دوستانی هست که عاشق بادمجان هستن. این سالاد دستورهای مختلفی داره و طرز تهیه سالاد بادمجان عربی و سالاد بادمجان ایتالیایی یه تفاوت هایی با هم دارند. در این مطلب طرز تهیه بادمجان ترکی رو میبینیم. […]

استانها (فعلا روی استانها تنظیم نشده)

×
ورود / عضویت