آرشیو نوشته

کیک اسفنجی شف طیبه

اردیبهشت 31, 1403 0 11

کیک اسفنجی شف طیبه یه کیک تجربه شده که میتونه پایه کیک های تولد باشه. پس سعی کنید خوب یادش بگیرید که حالا حالاها باهاش کار داریم. این یه رسپی عالیه و من سعی میکنم تمام نکات رو در موردش توضیح بدم که مطمئن شم کیکتون رو خراب نمیکنید . البته در آموزش کیک ۱۲۳۴ […]

کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ

اردیبهشت 30, 1403 0 15

کیک با آرد برنج بدون تخم مرغ میتونه به همون اندازه کیک با تخم مرغ و آرد خوشمزه باشه به شرطی که از یک دستور مطمئن و درست استفاده کنید. معمولا همه کیک و شیرینی دوست دارند و یک برش از کیک در کنار یک فنجان چای، شیر یا قهوه بهانه خوبی برای دورهمی یا […]

طرز تهیه مربا پوست پسته

اردیبهشت 30, 1403 0 20

طرز تهیه مربا پوست پسته خیلی راحته. این مربا با پوست بیرونی پسته که گلی رنگ و خوش بوست درست میکنند. پوست پسته باید تازه و بدون لک باشد. برای بهتر جدا شدن پوست پسته از چاقو استفاده کنید. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال […]

طرز تهیه مربای آلبالو فوری

اردیبهشت 30, 1403 0 16

طرز تهیه مربای آلبالو فوری بسیار ساده هست در واقع در این مطلب دو روش پخت مربا آلبالو رو آموزش میدم. یکی همون روش معمولی و سنتی که همه ما از مامان و مامان بزرگ هامون یاد گرفتیم و یکی هم طرز تهیه مربا آلبالو فوری. تفاوت این دو روش یکی در شکل مربا هست […]

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه – طرز تهیه آبگوشت سنتی

اردیبهشت 30, 1403 0 19

طرز تهیه آبگوشت در قابلمه با روش سنتی و دستور اصلی پخت آبگوشت در گذشته آبگوشت را به چند روش مختلف میپختند. آنچه امروز به نام آبگوشت شناخته میشه ترکیب تازه ای هست که با ظهور گوجه فرنگی و سیب زمینی مرسوم شده و میشه اون رو آبگوشت رسمی نامید. در این دستور طرز تهیه […]

کیک ۱۲۳۴ شف طیبه

اردیبهشت 30, 1403 0 15

یکی از جالب ترین و قدیمی ترین کیکها همین “کیک ۱۲۳۴ شف طیبه” هستش. حالا چرا جالب؟ واسه اینکه رسپیش رو راحت میشه حفظ کرد و نیازی به مراجعه به دفتر شیرینی پزیتون ندارید. حالا باز چرا؟ چون مواد لازمش رو با “یک دو سه چهار ” میتونید حفظ کنید. چطوری؟ کافیه دستتون رو مشت […]

طرز تهیه خورش چغاله بادام

اردیبهشت 29, 1403 0 15

طرز تهیه خورش چغاله بادام با یه دستور بسیار راحت و خوشمزه تقدیم به شما خورش چغاله بادام از خورش های قدیمی و شناسنامه دار هست که معمولا با ترکیب پیاز و گوشت و سبزیجاتی مثل نعنا و جعفری درست میشه. بعضی از شهرها به جای گوشت از مرغ استفاده میکنن و بعضی از شهرها […]

طرز تهیه سوپ مینسترونه

اردیبهشت 29, 1403 0 20

طرز تهیه سوپ مینسترونه تقدیم به علاقه مندان سوپ🍜 مینسترونه سوپ رایج ایتالیاست و دست کم هفته ای یک بار در هر خانه ایتالیایی پخته می شود، چون که اجزای این سوپ غالبا از باقی مانده تره باری است که در طول هفته مصرف می شود. به همین دلیل ترکیب مینسترونه می تواند بسیار متفاوت […]

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی رژیمی

اردیبهشت 29, 1403 0 13

طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی خیلی خیلی راحته. یه سوپ ساده و کم هزینه که به دلیل گوجه فرنگی، منبع خوبی از ویتامین سی هست و برای افرادی که بیمار هستن بسیار عالیه. دستورهای مختلفی برای درست کردن سوپ گوجه فرنگی وجود داره که این دستور یکی از ساده ترین و بهترین دستورهاست و برگرفته […]

طرز تهیه شربت آلبالو با با هسته و بی هسته

اردیبهشت 28, 1403 0 20

طرز تهیه شربت آلبالو با یه روش سنتی و قدیمی که خروجی بسیار عالی به شما میده. شربت آلبالو رو اگر با آلبالو ی اول فصل که هنوز خیلی رسیده نیست درست کنیم، رنگ اون سرخ تند میشه و مزه اش هم قدری ترش خواهد بود. با آلبالو رسیده، رنگ شربت به رنگ آلبالویی پخته […]

طرز تهیه کله جوش ساده با کشک

اردیبهشت 28, 1403 0 29

طرز تهیه کله جوش ساده با کشک تقدیم به همه شما عزیزانی که دوست دارین غذاهای سنتی ایرانی رو دوباره احیا کنید. کله‌ جوش یا کاله‌ جوش یکی از خوراکی‌های ایرانی است. از نام‌های دیگر آن می‌توان به «کشک کله‌جوش»، (کشکو) «اشکنه کل‌جوش»، «قتقو»، «دفکلی»، و «دوغ‌گرم»، «اشکنه قروت» اشاره کرد. این غذا در گذشته از غذاهای مرسوم در میان ایرانی ها […]

طرز تهیه شیرین پلو

اردیبهشت 28, 1403 0 34

طرز تهیه شیرین پلو رو میبینید که برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی نوشته نجف دریابندری هست پس میدونید که چقدر این رسپی دقیق و عالیه👌 شیرین پلو همیشه یکی از اجزای سفره رنگین جشن عروسی یا مهمانی های بزرگ هست و کمتر پیش میاد که یگانه پلو سر سفره باشه. به همین دلیل درست کردن […]

طرز تهیه میگو پلو بوشهری

اردیبهشت 27, 1403 0 25

طرز تهیه میگو پلو بوشهری تقدیم به همه شما خوبان میگو پلو رو میشه ساده و یا باسبزی درست کرد. بوشهری های عزیز این غذای خوشمزه رو به همراه سبزی درست میکنن. اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید هر روز آموزش ها و روزمرگی ها کانال رو دنبال کنید و تبدیل به یه […]

طرز تهیه والک پلو

اردیبهشت 27, 1403 0 26

طرز تهیه والک پلو خوشمزه و دوست داشتنی رو با هم یاد میگیریم. والک پلو را هم میشه با والک کوهی خشک درست کرد و هم با والک تازه. وزن والک خشک باید یک چهارم والک تازه باشه. والک تازه که اواخر بهار به بازار میاد عطر و مزه بهتری داره . نوعی والک باغی […]

بیوگرافی نجف دریابندری

اردیبهشت 27, 1403 0 19

نجف دریابندری نویسنده و مترجم ایرانی و صاحب تألیفات و ترجمه‌های متعدد است. حوزه‌ی آثار منتشرشده از او به گستردگی ترجمه تا آشپزی‌ است. وفاداری به سبک ویژه‌ی نویسنده و دقت بر جزئیات متن، نگاهی هوشمندانه و انتقادی به ترجمه و تبحر در زبان‌های مبداء و مقصد، آثار دریابندری را بسیار خواندنی کرده‌اند. از جمله […]

×
ورود / عضویت