آرشیو نوشته

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب

اردیبهشت 16, 1403 0 47

طرز تهیه سس کچاپ خانگی ساده با رب تقدیم به همه شما عزیزانی که به فکر سلامتی خودتون و خانوادتون هستین. سس کچاپ یکی از سس های پرکاربرد و خوشمزه هست که برای انواع  ساندویچ و پیتزا میشه از اون استفاده کرد هم روی نون پیتزا میشه ریخت و هم موقع خوردن همراه پیتزا میشه […]

کتلت سبزیجات و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ

اردیبهشت 16, 1403 0 43

کتلت سبزیجات و سیب زمینی بدون گوشت و تخم مرغ یه غذای ترد و خوشمزه و لذیذ هست که قول میدم حسابی از خوردنش لذت ببرید. قبلا هم یه مدل کتلت گیاهی بدون تخم مرغ گذاشتم اما این کتلت هم بسیار عالی و خوشمزه هست و ترکیبی از سبزیجات بهاری خوشمزس. نکته ای که داره […]

کیک قاشقی با ماست بدون فر

اردیبهشت 16, 1403 0 94

کیک قاشقی با ماست بدون فر یه گزینه عالی برای روزایی هست که نمیدونی صبحانه چکار کنی. یا برای مواقعی که بچه بهانه میگیره و میخواد بلافاصله کیک براش حاضر باشه. یا حتی میتونی داخل ظرف تغذیه مدرسه بچه ها بزاری. خلاصه که خیلی کار راه بندازه😊 اگر عضو کانال آشپزی ایران پخت در ایتا بشین، میتونید […]

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید

اردیبهشت 15, 1403 0 65

طرز تهیه دلمه کلم برگ سفید با ساده ترین روش ممکن🥰 با این روشی که توضیح میدم میتونید خوشمزه ترین دلمه کلم رو درست کنید. حتی اگر کلم دوست نداشته باشین راز خوشمزگی دلمه کلم استفاده از سبزیجات تازه و ترکیب درست این سبزی هاست. برای سبزی دلمه کلم برگ ( نعنای خشک دو ق […]

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد

اردیبهشت 15, 1403 0 45

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد خیلی خیلی راحته! الان خودتون متوجه میشین😉 در این روش نیازی نیست از آرد نخودچی استفاده کنید و قراره طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد سفید رو با هم یاد بگیریم. درست کردن یه کوکوی خوشمزه که از هم وا نره یا روغن زیادی جذب نکنه سخت […]

کیک توت فرنگی با ماست

اردیبهشت 14, 1403 0 45

کیک توت فرنگی با ماست درست میکنیم عالی و محشر😋👌 فصل بهار و تابستان، فصل میوه های بسیار خوشمزه و عالی برای درست کردن انواع کیک و مربا و دسر هست. امیدوارم همه مردم عزیز کشورم توان خرید میوه ها رو داشته باشن و با عشق و تندرستی کنار عزیزانشون نوش جان کنن. “کیک توت […]

بستنی کیوی خوشمزه خونگی با کمترین مواد

اردیبهشت 13, 1403 0 53

بستنی کیوی خوشمزه خونگی با کمترین مواد رو در این مطلب یاد میگیریم. یه بستنی آسون و خوشمزه که میتونه بهانه خوبی برای جمع کردن اعضای خونه باشه. یه طعم ترش و شیرین خوشمزه ای رو همزمان تجربه میکنید. توی این بستنی از کیوی استفاده شده اما شما میتونید هر میوه ای که دوست دارین […]

خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

اردیبهشت 12, 1403 0 49

فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم که زحمتشون به کلی بر باد رفته. این مشکل رو […]

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه

اردیبهشت 11, 1403 0 148

طرز تهیه مربای گل محمدی تازه خیلی راحته. عده ای میگن مربای گل که درست میکنیم تلخ میشه! اگر نکاتی که در ادامه توضیح میدم رو رعایت کنید اصلا مربای تلخی نخواهید داشت. برعکس! یه مربای خوش رنگ و خوشمزه و خوشبو دارین که هر کس میخوره عاشق عطر بهشتی و مزه خاص اون میشه😍 […]

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی

اردیبهشت 9, 1403 2 71

طرز تهیه ژله هندوانه با پودر ژلاتین و آب هندوانه طبیعی ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو بکنید. در این مطلب میخوایم “طرز تهیه ژله با پودر ژلاتین و آب میوه” رو یاد بگیریم. با این روش شما میتونید از هر نوع آب میوه ای استفاده کنید. بسیار از وگن ها از […]

پودر آگار آگار برای چیست

اردیبهشت 9, 1403 0 70

پودر آگار آگار برای چیست ژلاتین از واژه لاتین ژلاتوس Gelatus به معنای سِفت گرفته شده و یکی از محبوب ترین غلیظ کننده ها و از مواد اولیه مهم در شیرینی پزیه. این ماده اولیه برای انسجام انواع دسرها مثل ژله، موس، پاناکوتا، کرم ، چیزکیک ژلاتینی… به کار می ره و نحوه صحیح کار […]

نان اسفناج بدون فر – خوشرنگ و خوشمزه و پرخاصیت

اردیبهشت 8, 1403 0 53

نان اسفناج یه گزینه عالی برای اونایی که میخوان به صورت طبیعی، آهن به بدنشون برسونن و یا عزیزانی که دوست دارن برای اهل خونه دلبری کنن و رنگ و لعابی به کارهاشون بدن. نون اسفناج علاوه بر این که یه غذای سالم و خوشمزه هست، رنگ و روی زیبایی هم داره و چشم هر […]

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی

اردیبهشت 6, 1403 0 76

طرز تهیه دوپیازه سیب زمینی شیرازی با اندکی تغییرات در جهت بهبود طعم و مزه تقدیم نگاه شما عزیزان🥰 جالبه بدونید که دوپیازه از غذاهای رایج در کشورهای افغانستان، پاکستان، هندوستان و ایران هست. دوپیازه افغانی با دوپیازه ای که ما درست میکنیم کاملا متفاوته و یه غذای گوشتی به حساب میاد. در مورد علت […]

طرز تهیه نخود آب بدون گوشت و با گوشت

اردیبهشت 6, 1403 0 59

طرز تهیه نخود آب بدون گوشت و با گوشت رو در این مطلب یاد میگیریم. اما دوست دارم کمی در مورد نخود و خواص نخود آب در طب سنتی توضیح بدم. در طب سنتی ایران، نخود تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن و پیشگیری‌کننده از ابتلا به بیمارهای عفونی و ویروسی به‌ویژه سرماخوردگی است و برای کسانی […]

طرز تهیه پاستا گیاهی با عدس

اردیبهشت 5, 1403 0 87

طرز تهیه پاستا گیاهی با عدس خیلی راحته. این قدر راحته و از طرفی خوشمزس که هوس میکنید هر چند روز یک بار درستش کنید😋 سسی که برای درست کردن این پاستا گیاهی بهتون آموزش میدم رو میتونید برای ماکارونی، یا همراه با پوره و یا حتی روی برنج استفاده کنید. یه سس خوشمزه و […]

×
ورود / عضویت