آرشیو نوشته

ماست کنگر شیرازی تصویری و مرحله به مرحله

فروردین 12, 1404 0 85

ماست کنگر شیرازی یکی از خوشمزه های روزگار هست که در فصل بهار بسیار رایجه. فصل بهار فصل رویش کنگر هست. برای همین شیرازی ها خورش کنگر و ماست کنگر رو زیاد مصرف میکنن. کنگر یه گیاه خودرو با ساقه های ضخیم گوشتی و تیغ های بسیار هست که طبیعت گرم و خشک داره. از […]

طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی

فروردین 12, 1404 0 90

طرز تهیه خورشت کنگر شیرازی رو در این پست براتون میزارم. تفاوت خورشت کنگر شیرازی در اینه که از سبزی نعنا و جعفری استفاده نمیشه. این خورش بینهایت خوشمزه هست و به نظرم هیچ ادویه خاصی هم نیاز نداره. مهم ترین فوت کوزه گری خورش کنگر اینه که کنگرها حسابی بپزن. کنگر گیاهی خودرو با […]

باقالی پلو با مرغ مجلسی + فوت و فن باقالی پلو با مرغ

فروردین 11, 1404 0 67

باقالی پلو با مرغ یکی از مجلسی ترین غذاهای ایرانی است که معمولا برای مراسم های مهم تهیه می شود. باقالی پلو با گوشت و ماهیچه هم درست میشه. اما باقالی پلو با مرغ متداول تر هست. در این مطلب سعی کردم تا با روشی اقتصادی و کم هزینه پخت مرغ رو آموزش بدم. یعنی […]

طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین، بیسکویت و پنیر خامه ای

فروردین 10, 1404 0 61

موس توت فرنگی رو با روش های مختلفی میشه درست کرد. اما این مطلب اختصاص داره به طرز تهیه موس توت فرنگی بدون ژلاتین، بدون پنیر خامه ای و بدون تخم مرغ. موس Mousse به ماده غذایی میگیم که به واسطه ایجاد حباب های هوا در حین آماده سازی، بافتی سبک و لطیف داره. موس […]

کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات – بدون همزن با فیلم

فروردین 9, 1404 0 71

کیک شکلاتی با گاناش بدون خامه و شکلات یه کیک سریع و خوشمزه هست که نیازی به همزن هم نداره. این کیک خوشمزه رو میتونید برای پذیرایی از مهمان ها یا دورهمی های ساده درست کنید. اگر طرفدار کیک شکلاتی هستید پیشنهاد می کنم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه بدون فر رو […]

طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات با فیلم

فروردین 6, 1404 0 98

طرز تهیه گاناش ساده فوری بدون خامه و شکلات رو در این مطلب میزارم تا به راحتی بتونید برای تزیین انواع کیک و کاپ کیک ازش استفاده کنید. گاناش کرمی لطیف، یکدست و خوشمزست که از ترکیب خامه و شکلات بدست میاد. این کرمِ شکلاتی به قدری در قنادی پرکاربرده که به اون کرم همه کاره هم […]

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

فروردین 6, 1404 0 76

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی بدون خامه رو با هم یاد می گیریم. این سوپ خوشمزه به مواد بسیار کمی نیاز داره و با وجودی که بدون خامه درست میشه بافتی خامه ای و معطر داره. این سوپ به طور طبیعی بدون گلوتن و باب طبع گیاهخواران است، بنابراین همه می‌توانند از آن لذت ببرند. […]

نان پنجره ای بدون نشاسته گندم با یدونه تخم مرغ

فروردین 5, 1404 0 96

شیرینی نان پنجره ای یکی از قدیمی ترین شیرینی های مورد استفاده برای عید هست. این شیرینی نه فقط در ایران بلکه در کشورهایی مثل ترکیه و افغانستان هم طرفداران خاص خودش رو داره. البته در کشورهای دیگه به نام های دیگه ای مشهوره. مشکلی که این شیرینی داره اینه که نیاز به نشاسته گندم […]

طرز تهیه مربای کیوی بدون آب و ژلاتین

فروردین 3, 1404 0 88

طرز تهیه مربای کیوی بدون آب و ژلاتین رو یاد بگیرید و یه مربای خوشمزه و عالی با طعم شگفت انگیز ترش و شیرین درست کنید. معمولا بعد از تموم شدن تعطیلات عید، بیشترین میوه ای که توی خونه ما اضاف میاد، کیوی هست.😊 برای همین یا تبدیل میشن به بسنتی کیوی و یا مربای […]

طرز تهیه رنگینک شیرازی – رنگینک با آرد گندم

فروردین 2, 1404 0 97

طرز تهیه رنگینک شیرازی تقویم به نگاه مهربان شما. رنگینک همچون فرنی، ترحلوا شیرازی، پالدا و … یه دسر با اصالت ایرانی و مربوط به شهرهای جنوبی کشور (کرمان، فارس، بوشهر، هرمزگان و خوزستان) است و با رطب یا خرما، آرد، گردو و گاهی پودر دارچین تهیه می‌شود. یادش بخیر مامانم هر پنجشنبه این دسر […]

طرز تهیه فرنی ساده خانگی

فروردین 1, 1404 0 87

طرز تهیه فرنی ساده خانگی زو یاد بگیرین چون خیلی به کارتون میاد. هم میتونید به عنوان غذای کودک ازش استفاده کنید و هم یه دسر خوشمزه هست که در ماه رمضان یا به عنوان صبحانه کاربرد زیادی داره. فرنی یه نوع دسر خامه ای شیرین و خوشمزه هست که با چهار ماده ساده تهیه […]

طرز تهیه ترحلوا شیرازی به صورت مرحله به مرحله و تصویری

فروردین 1, 1404 0 120

طرز تهیه ترحلوا شیرازی خیلی خیلی راحته. ترحلوا بافتی نرم و ژله ای داره و نحوه پختش با طرز تهیه حلوا ساده فرق داره. ترحلوا یه دسر اصیل شیرازی هست و برای تهیه حلوای ترحلوا به مواد اولیه عجیب و غریب زیادی نیاز ندارید. این مواد تقریبا در هر خانه ای وجود داره و همانطور […]

طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت اصیل اصفهانی برای 20 نفر

اسفند 30, 1403 0 77

بعد از آموزش طرز تهیه آش شله قلمکار اصفهانی نوبت میرسه به طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت اصیل اصفهانی. حلیم بادمجان یک غذای سنتی مربوط به شهر اصفهان و شیراز است که در همه ماه ها و به ویژه در ماه مبارک رمضان بسیار استفاده می شود. برای درست کردن این غذا دستورات مختلفی […]

آش شله قلمکار اصفهانی نذری

اسفند 28, 1403 0 104

آش شله قلمکار اصفهانی یکی از آش های اصیل و معروف اصفهان است که محبوبیتش در ماه رمضان بیشتر می شود. شاید جالب باشد که بدانید علت انتخان نام شله قلمکار برای این آش چیست. این آش به دستور ناصرالدین شاه همراه با آداب و تشریفات ویژه‌ای سالی یکبار  می پختند و میان مردم و […]

فواید صابون آلوئه ورا

اسفند 27, 1403 0 83

فواید صابون آلوئه ورا چیست؟ آیا می دانستید که انسان ها تقریباً 4000 سال است که از آلوئه استفاده می کنند؟ 🤯 علاوه بر خاصیت آفتاب سوختگی، ژل آلوئه ورا به عنوان تسکین دهنده انواع بیماری ها مانند زخم ها، عفونت های پوستی، ریزش مو، اگزما و … شناخته شده است. آلوئه ورا در سراسر […]

×
ورود / عضویت