• خارج کردن ژله از قالب

    خارج کردن ژله از قالب با یه تکنیک ساده و کاربردی

    اردیبهشت 12, 14030 55

    فوت و فن خارج کردن ژله از قالب رو خیلی از خانم های همراه کانال آشپزی ایران پخت در ایتا خواستار شدن. حالا فرقی نداره جنس قالب باشه ولی بیشتر خانم ها برای خارج کردن ژله مشکل دارن و بعضا که عکس میفرستن می بینم […]

  • نحوه عمل آوری خمیرمایه برای انواع نان و شیرینی و پیتزا

    فروردین 31, 14030 87

    نحوه عمل آوری خمیرمایه بسیار مهمه. در شیرینی پزی، خمیر مایه مثل جوش شیرین و بیکینگ پودر در دسته موادِ حجم دهنده قرار داره و فرق اصلیش با مواد دیگه در طبیعی بودنشه. خمیرمایه موجودی زندست که با تغذیه کردن فعال می شه و از […]

  • کانال آشپزی در ایتا

    کانال آشپزی در ایتا

    فروردین 27, 14030 170

    اگر دنبال کانال آشپزی در ایتا هستی و میخوای یه کانال همه چی تموم داشته باشی، کانال آشپزی آسان که آموزش هاش تکراری نباشه و بتونی مستقیم با مربی رفع اشکال انجام بدی این کانال مخصوص توئه😊 من نویسنده کتاب الکترونیکی خوشمزه های بدون تخم […]

نوشته های تازه

کوکو مرغ مطالب طرز تهیه کوکو مرغ ساده

طرز تهیه کوکو مرغ ساده

فروردین 11, 1403 0 133

طرز تهیه کوکو مرغ ساده رو در این مطلب میبینیم. کوکو مرغ میتونه هم با نون سرو بشه هم با برنج و هم با بلغور خیلی از شهرها به ویژه استان های شمال غربی از بلغور پخته به جای برنج استفاده میکنن. مواد لازم برای […]

ساندویچ مطالب ویدئو طرز تهیه همبرگر ساده

طرز تهیه همبرگر خانگی ساده

فروردین 9, 1403 0 229

  طرز تهیه همبرگر خانگی ساده برای درست کردن بهترین همبرگر خانگی نیاز به استفاده از کار خاص یا مواد خاصی نیست به شرطی که بدونی باید چکار کنی نیازی نیست که آشپز ماهر و با تجربه ای باشید تا بتونید این ساندویچ های خوشمزه […]

چاشنی (ترشی-مربا-سس) مطالب طرز تهیه سس پستو

طرز تهیه سس پستو

فروردین 3, 1403 0 144

طرز تهیه سس پستو با ساده ترین روش ممکن Pesto پستو یک پای ثابت غذاهای ایتالیاییه. مواد اصلی این سس ریحان و سیر و روغن زیتون و پنیر پارمزان و پاین نات یا گردوه. کلمه پستو یعنی “له شده” و اهالی “جنوا” در ایتالیا از له […]

سوپ مطالب طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر

فروردین 3, 1403 0 176

این سوپ رو در این دوفصل که سرماخوردگی زیاد هست مرتب درست کنید به دلیل وجود شیر و جو و قارچ منبع خوبی از انواع پروتئین ها و ویتامین ها و آنتی اکسیدانهاست و مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی رو بالا میبره 🍶طرز تهیه سـوپ […]

نکات و تکنیک ها قالب کاپ کیک و مافین

قالب کاپ کیک و مافین

فروردین 3, 1403 0 196

سینی متداول و استاندارد کاپ کیک/مافین 12 حفره به قطر 7 تا 8 سانت (اندازه گیری از سطح رویی) و ارتفاع 2.5 تا 3 سانت داره. البته تنوع این سینی ها زیاده و برخی از انواعشون فقط برای مافین کاربردیه، در این نوع سینی، هر […]

استانها (فعلا روی استانها تنظیم نشده)

×
ورود / عضویت